آخرین اخبار بین الملل

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

زلنسکی: اگر کی‌یف به ناتو نپیوندد، به دو برابر کردن اندازه ارتش خود نیاز خواهیم داشت / آلمان: نباید اوکراین را تنها بگذاریم

زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین می گوید اگر کی‌یف به ناتو نپیوندد، ما به دو برابر کردن اندازه ارتش خود نیاز خواهیم داشت. زلنسکی، رئیس جمهور…

واشنگتن‌ پست: ده‌ها کارمند وزارت خارجۀ آمریکا به درخواست تیم ترامپ، در حال استعفا دادن هستند



وزارت خارجه آمریکا،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
روزنامه «واشنگتن‌پست» روز دوشنبه گزارش داد که ده‌ها کارمند وزارت خارجه آمریکا به درخواست تیم رئیس‌جمهور منتخب، در حال استعفا دادن از سمت‌هایشان هستند.

به گزارش فارس، روزنامه «واشنگتن پست» امروز (دوشنبه) از استعفای ده‌ها کارمند وزارت امور خارجه آمریکا خبر داد. این روزنامه به نقل از مقام‌های دولتی مطلع نوشت که ده‌ها کارمند وزارت خارجه آمریکا به درخواست تیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب، در حال استعفا دادن از سمت‌هایشان هستند.

 

این منابع به واشنگتن‌پست گفتند که این اخراج‌ها به منظور نشان دادن گسستگی آشکار بین تیم ترامپ و دولت روبه‌پایان «جو بایدن» است.

 

در این گزارش آمده است: «ده‌ها دیپلمات عالی‌رتبه، وزارت خارجه را از بعدازظهر دوشنبه (زمان شروع مراسم تحلیف ترامپ) با دریافت دستورالعمل‌های مربوطه از دستیاران رئیس جمهور منتخب، ترک می‌کنند».

 

به نوشته این روزنامه، دیپلمات‌های کهنه‌کاری از جمله «جفری پیات» دستیار وزیر خارجه در امور منابع انرژی و «جان باس» معاون وزیر خارجه در امور سیاسی مجبور به استعفا خواهند شد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------