آخرین اخبار بین الملل

لیندسی گراهام،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

سناتور آمریکایی: منتظر مسدودسازی دارایی‌های روسیه و سرازیر شدن بی‌سابقه سلاح به اوکراین باشید

سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با اشاره به تصمیم‌های آتی رئیس‌جمهور آمریکا درباه روسیه، به مسائلی از جمله احتمال مسدودسازی دارایی‌های این کشور…

ترامپ: هیچ درگیری‌ای بین ماسک و روبیو در کار نبود/ هر دوی آنها کارشان را خیلی خوب انجام می‌دهند



ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که گزارش رسانه‌ها درباره دعوا و درگیری بین ایلان ماسک و مقامات ارشد دولت این کشور از جمله وزیر خارجه صحت ندارد.

به گزارش مهر به نقل از آناتولی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با رد گزارش‌ها درباره درگیری بین ایلان ماسک، میلیاردر مشهور آمریکایی و وزیر بهره‌وری در دولت جدید این کشور با مقامات ارشد از جمله مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، به خبرنگاری که این سوال را مطرح کرد، تاخت.

 

ترامپ در واکنش به خبرنگاری که در نشست خبری کاخ سفید سوالی را درباره این گزارش‌ها پرسیده بود، گفت: هیچ درگیری در کار نبود. من آنجا بودم و تو(خبرنگار) دنبال دردسر هستی!

 

وی افزود: ایلان با مارکو خیلی خوب کنار می‌آید و هر دوی آنها کارشان را خیلی خوب انجام می‌دهند.

 

نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که در جلسه روز پنجشنبه بین ماسک و سایر مقامات عالیرتبه دولت ترامپ، درباره گستردگی و روش‌های ماسک در کاهش کارکنان دولت، تنش قابل توجهی درگرفت.

 

نیویورک‌تایمز نوشت که ماسک که مسئولیت کوچک‌سازی دولت را برعهده دارد، با اعضای کابینه از جمله روبیو و سین دافیریال وزیر حمل و نقل درباره رویکرد تهاجمی به حوزه تعدیل نیروهای فدرال وارد درگیری می‌شود.

 

در این جلسه کانون درگیری روش‌ «اره‌ای» ماسک در کاهش مشاغل فدرال بود و مقامات، استیصال خود را درباره هماهنگی و همچنین عواقب احتمالی این تعدیل نیرو، ابراز داشتند.

 

به نوشته نیویورک‌تایمز، ماسک در بخشی از این مشاجره، روبیو را به بی‌عرضگی متهم کرد و خطاب به او گفته است که فقط «در تلویزیون خوش‌عکس» است!

 

ترامپ در ابتدا تنها نظاره‌گر مشاجره بود و سپس در دفاع از روبیو گفت که او کارش را فوق‌العاده انجام می‌دهد و در ادامه نیز با اذعان به مشغله کاری و مسئولیت‌های روبیو، بر لزوم هماهنگی بین نهادها تاکید کرد. 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------