آخرین اخبار بین الملل

پنتاگون،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

پنتاگون ارسال برخی موشک‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرد

رسانه آمریکایی گزارش کرد، رئیس پنتاگون از ترس خالی شدن زرادخانه‌ مهمات آمریکا دستور داده تا ارسال برخی از مهمات و موشک‌ها به اوکراین از…

واکنش‌ها به اعلام تعرفه‌های ترامپ | انگلیس: سکوت نخواهیم کرد و همه گزینه‌ها را برای پاسخ در نظر خواهیم گرفت



ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
اقدام جدید ترامپ و اعلام تعرفه‌های جدید منجر به واکنش کشورهای جهان شد.

به گزارش ایرنا، اعمال تعرفه‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه دیگر کشورها برای واردات کالا به ایالات متحده باعث واکنش کشورهای جهان شد.

 

ایتالیا: اقدام ترامپ اشتباه بود

جورجا ملونی نخست‌وزیر ایتالیا نیز که در مراسم تحلیف ترامپ حضور داشته است و از طرفداران وی در اروپا محسوب می شود در واکنش به جنگ تجاری ترامپ علیه دنیا این اقدامات را اشتباه خواند و گفت این اقدام آمریکا می‌تواند به آغاز یک جنگ تجاری بیانجامد.

 

ملونی گفت: ما با هدف پیشگیری از وقوع یک جنگ تجاری، هر آنچه ممکن باشد را برای به دست آوردن یک توافق با آمریکا به کار خواهیم گرفت؛ جنگی که به طور اجتناب ناپذیری موجب تضعیف غرب به نفع بازیگران جهانی خواهد شد چرا که تعرفه‌های دولتی هیچ مبنای منطقی ندارد و در تضاد با اساس شراکت میان دو کشور است بنابراین این کار ترامپ، یک اقدام دوستانه تلقی نمی‌شود.

 

کن راگاف اقتصاددان پیشین صندوق جهانی پول نیز در این باره به بی بی سی گفته است که ترامپ بمب اتمی زیر سیستم تجارت جهانی گذاشته چرا که با این شرایط، احتمال ورود اقتصاد آمریکا به یک دوره رکود به ۵۰ درصد رسیده است و پیامدهای این سطح عوارض بر واردات به آمریکا سرسام آور است.

 

انگلیس: سکوت نخواهیم کرد و همه گزینه‌ها را برای پاسخ در نظر خواهیم گرفت

جاناتان رینولدز وزیر تجارت و بازرگانی انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما همواره در راستای منافع کسب‌وکارها و مصرف‌کنندگان انگلیسی عمل می‌کنیم. از همین رو، طی هفته‌های گذشته تمرکز ما بر مذاکره درباره یک توافق اقتصادی با ایالات متحده برای تقویت روابط تجاری منصفانه و متوازن بوده است.»

 

وی با اشاره به اقدام واشنگتن در اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات کالا از انگلیس افزود: «هیچ‌کس خواهان جنگ تجاری نیست، اما اگر منافع ملی ما تهدید شود، در اقدام تردید نخواهیم کرد. همه گزینه‌ها روی میز است.»

 

رینولدز ضمن تأکید بر ادامه مذاکرات برای دستیابی به توافقی پایدار با ایالات متحده هشدار داد: «ما ابزارهای متنوعی در اختیار داریم و اگر لازم باشد، از آن‌ها استفاده خواهیم کرد.»

 

وی افزود: «دولت همچنان با بخش‌های مختلف صنعتی در تماس است تا پیامدهای احتمالی تصمیمات آینده ارزیابی و مدیریت شود.»

 

سوئیس: گام های بعدی برای مقابله با تعرفه های آمریکا را مشخص می کنیم

کارین کلر شوتر رئیس‌جمهور سوئیس در واکنش به اقدام ترامپ در ایکس نوشت: شورای فدرال سوئیس تصمیمات گمرکی ایالات متحده را مورد توجه قرار داده و به سرعت گام‌های بعدی برای مقابله با تعرفه‌های آمریکا را مشخص خواهد کرد.

 

شوتر در ادامه با بیان اینکه اقدامات دولت سوئیس در مقابله با اعمال تعرفه‌های جدید از سوی دونالد ترامپ منطبق بر قوانین بین‌المللی و معاهدات بازار آزاد اتخاذ خواهد شد، تاکید کرد: این اقدامات بر حفظ منافع بلندمدت اقتصادی سوئیس متمرکز خواهد بود.

 

کانادا: با تعرفه‌های ترامپ مقابله خواهیم کرد

 مارک کارنی با اشاره به اعمال تعرفه‌های جدید از سوی دونالد ترامپ بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده، اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا به تازگی مجموعه‌ای از اقدام‌ها را اعلام کرده است که سیستم تجارت بین‌الملل را به طور اساسی تغییر خواهد داد.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه این اقدام ترامپ اثر خود را در درازمدت در اقتصاد ایالات متحده نیز نشان خواهد داد، خاطرنشان کرد: از نظر ما اعمال تعرفه‌های جدید رئیس جمهور آمریکا تاثیری منفی بر اقتصاد این کشور بر جای خواهد گذاشت.

 

نخست‌وزیر کانادا با بیان اینکه اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ بحرانی را به وجود می‌آورد که میلیون‌ها کانادایی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد، تاکید کرد: برای مقابله با بحران باید با هم متحد شویم و هدفمند و با قدرت اقدام کنیم و این همان کاری است که ما انجام خواهیم داد.

 

چین: وضع تعرفه‌ها از سوی ترامپ را قویا محکوم می‌کنیم
چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان که شب گذشته ترامپ تعرفه ۳۴ درصدی بر واردات از آن را اعلام کرد گفته هر اقدام لازمی برای مقابله با این تعرفه‌ها را مد نظر قرار خواهد داد.

 

چین پیش‌تر هم نسبت به قانونی بودن تعرفه‌های ترامپ و مطابقت آنها با معاهدات بین‌المللی به سازمان تجارت جهانی شکایت برده بود - اقدامی که کانادا هم مشابه آن را انجام داده است.

 

وزیر بازرگانی چین صبح پنجشنبه از آمریکا خواست که «فورا همه تعرفه‌های یک طرفه را لغو و اختلافات را از طریق گفتگوی برابر با شرکای تجاری خود حل کند».

 

سخنگوی دولت چین گفته پکن وضع تعرفه‌ها علیه واردات از این کشور را قویا محکوم می‌کند و گفته اقدامات مقابله جویانه‌ای را برای «حفاظت از منافع و حقوق» خود وضع خواهد کرد.

 

اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است
رئیس کمیته تجارت بین‌الملل پارلمان اروپا، تعرفه‌های ۲۰ درصدی اعمال شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر اتحادیه اروپا را «غیرقانونی» خواند و گفت که اروپا به این اقدامات پاسخ خواهد داد.

 

برند لانگ گفت: در حالی که رئیس جمهور ترامپ ممکن است امروز را «روز آزادی» بنامد، اما از دیدگاه یک شهروند عادی، این روز «روز تورم» است. این اقدامات غیرقانونی و نامتناسب تنها می‌تواند منجر به تشدید بیشتر تعرفه‌ها و مارپیچ اقتصادی نزولی برای ایالات متحده و کل جهان شود. به دلیل این تصمیم، مصرف کنندگان آمریکایی مجبور خواهند شد سنگین‌ترین بار تجاری را تحمل کنند.

 

به گزارش ریانووستی، وی افزود که اتحادیه اروپا «از طریق اقدامات قانونی، مشروع، متناسب و قاطع» پاسخ خواهد داد.

 

در همین حال اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا گفت: تعرفه‌های جدید ایالات متحده ضربه بزرگی به تجارت و مصرف کنندگان در سراسر جهان است.

 

فون در لاین در ایکس نوشت: تعرفه‌های جهانی اعلام شده توسط ایالات متحده یک ضربه بزرگ به مشاغل و مصرف کنندگان در سراسر جهان است. اروپا آماده پاسخگویی است. ما همیشه از منافع و ارزش‌های خود محافظت خواهیم کرد. همچنین آماده تعامل هستیم تا از رویارویی به مذاکره برویم.

 

انتقاد شدید استرالیا از تعرفه ترامپ؛ «این کاری نیست که یک دوست می‌کند»
آنتونی آلبانیز، نخست‌وزیر استرالیا، تعرفه‌های ۱۰ درصدی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر کانبرا وضع کرده است را «کاملا غیرموجه» خواند.

 

آلبانیز در پی ارائه این تعرفه‌های گمرکی بر واردات از بسیاری از کشورهای جهان گفت: برای استرالیا، این تعرفه‌ها غیرمنتظره نیستند، اما بگذارید صریح بگویم که آن‌ها به‌کلی بی‌دلیل هستند. رئیس‌جمهور ترامپ به تعرفه‌های متقابل اشاره می‌کند. یک تعرفه متقابل باید صفر باشد، نه ۱۰ درصد. تعرفه‌های این دولت هیچ مبنای منطقی ندارند و خلاف شراکت دو کشور است. این کاری نیست که یک دوست می‌کند.

 

نخست‌وزیر استرالیا همچنین افزود که دولت او به دنبال معرفی تعرفه‌های متقابل نخواهد بود.

 

دستور رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی به دولت در پی اعمال تعرفه‌های ترامپ
هان دوک سو، رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی، امروز (پنجشنبه) به دولت دستور داد تا تمام اقدامات لازم را در پاسخ به اعمال تعرفه ۲۵ درصدی آمریکا بر واردات از کره جنوبی انجام دهد. 

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز دستوری را امضا کرد که بر اساس آن از ۵ آوریل، تعرفه پایه ۱۰ درصدی بر تمام واردات به آمریکا اعمال می‌شود، در حالی که تعرفه‌های متقابل بالاتر برای کشورهایی که بیشترین کسری تجاری را با آمریکا دارند، از ۹ آوریل اجرایی خواهد شد. تعرفه متقابل بر واردات از کره جنوبی ۲۵ درصد تعیین شده است. 

 

خبرگزاری یونهاپ با انتشار این مطلب گزارش داد که هان گفت: با توجه به وخامت شدید اوضاع و نزدیک‌شدن به واقعیت یک جنگ تعرفه‌ای جهانی، دولت باید تمام توان خود را برای غلبه بر این بحران تجاری به کار گیرد.

 

هان به آن دوک گون، وزیر صنعت دستور داد تا جزئیات تعرفه‌های جدید و تاثیر آن بر شرکت‌ها را تحلیل کند و فعالانه در مذاکرات با واشنگتن مشارکت داشته باشد تا آسیب به اقتصاد کره جنوبی به حداقل برسد. 

 

علاوه بر این، رئیس‌جمهور موقت از دولت خواست تا به سرعت اقدامات حمایتی اضطراری برای صنعت خودرو و سایر بخش‌های آسیب‌دیده از تعرفه‌های جدید را تعیین کند.

 

واکنش سایر رهبران جهان به تعرفه‌های ترامپ
شیگرو ایشیبا، نخست‌وزیر ژاپن: باید در نظر بگیریم که چه چیزی برای منافع ملی ژاپن بهترین است و همه موارد را در نظر می‌گیریم تا موثرترین واکنش را نشان دهیم.

 

اولف کریسترسون، نخست‌وزیر سوئد: ما خواهان موانع تجاری در حال رشد نیستیم. ما جنگ تجاری نمی‌خواهیم.

 

مایکل مارتین، نخست‌وزیر ایرلند: معتقدم که تعرفه‌ها به نفع هیچ کس نیست. اولویت من و دولتم، حفاظت از مشاغل ایرلند و اقتصاد این کشور است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------