آمریکا و اوکراین قرارداد مواد معدنی امضا کردند



ترامپ و زلنسکی،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
رسانه های غربی اعلام کردند که آمریکا و اوکراین توافقنامه‌ای در مورد دسترسی به منابع طبیعی کمیاب اوکراین امضا کردند.

به گزارش ایرنا از بلومبرگ، این توافق به آمریکا دسترسی ممتاز به پروژه‌های سرمایه‌گذاری جدید برای توسعه منابع طبیعی اوکراین، از جمله آلومینیوم، گرافیت، نفت و گاز طبیعی، را فراهم می‌کند.

 

آمریکا و اوکراین یک یادداشت تفاهم را که در ۱۸ آوریل (۲۹ فروردین) منتشر شد، به عنوان گام اولیه برای دستیابی به توافقی در زمینه توسعه منابع معدنی در اوکراین امضا کردند. دو طرف در این یادداشت تفاهم اعلام کردند که هدف آنها تکمیل مذاکرات تا ۲۶ آوریل (۶ اردیبهشت) و امضای این توافقنامه در اسرع وقت است.

 

دنیس شمیحال نخست‌وزیر اوکراین در ۲۸ آوریل (۸ اردیبهشت) اعلام کرد که کی‌یف موافقت کرده است که کمک‌های پیشین آمریکا به این کشور، به عنوان بخشی از توافقنامه منابع معدنی محسوب نشود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------