آخرین اخبار بین الملل

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ترامپ: به دنبال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ نیستم / احتمالا «جی‌دی ونس» و «مارکو روبیو» جانشینان من خواهند بود

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره خواسته جنجالی و غیرقانونی خود برای حضور در رقابت‌های ریاست‌جمهوری آمریکا برای بار سوم ادعا کرد:…

پوتین: نیرو و منابع کافی داریم تا «عملیات نظامی» ۲۰۲۲ را به نتیجه برسانیم/ نیازی به استفاده از سلاح هسته ای نداریم



پوتین،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
رئیس‌جمهور روسیه امروز (یکشنبه) تاکید کرد که کشورش در جریان جنگ با کی‌یف نیازی به استفاده از تسلیحات اتمی نداشت و منابعی برای تکمیل این عملیات در اختیار دارد. او همچنین آشتی با کی‌یف را حتمی دانست و گفت فقط مساله زمان وجود دارد.

به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به عملیات نظامی کشورش در اوکراین که بیش از سه سال از آغاز آن می‌گذرد، گفت: روسیه نیازی به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در اوکراین نداشت و امید است که این امر ضروری نشود.

 

پوتین همچنین گفت: حتی بدون سلاح‌های هسته‌ای، روسیه نیرو و منابع کافی برای تکمیل عملیات ویژه را در اختیار دارد.

 

رئیس جمهور روسیه در مصاحبه‌ای با پاول زاروبین، روزنامه‌نگار روس گفته است که روسیه در جریان عملیات نظامی خود در اوکراین نیازی به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای نداشته و افزود که امیدوار است چنین نیازی در آینده پیش نیاید.

 

پوتین گفت: «نیازی به استفاده از سلاح‌هایی که شما به آنها اشاره کردید [سلاح‌های هسته‌ای] نبود. و امیدوارم که نیازی به آن نباشد.»

 

رئیس‌جمهور روسیه افزود که روسیه در جریان عملیات نظامی آرام می‌ماند زیرا تلاش‌هایی برای تحریک مسکو به اشتباه وجود داشت.

 

پوتین گفت: «ما نیروها و منابع کافی داریم تا آنچه را که در سال ۲۰۲۲ آغاز کردیم به نتیجه منطقی خود با نتیجه‌ای که روسیه به آن نیاز دارد، برسانیم.»

 

رئیس‌جمهور روسیه همچنین اشاره کرد که آشتی و سازش روسیه با اوکراین «اجتناب‌ناپذیر» است و فقط مسئله زمان مطرح است.

 

پوتین در پیش‌نمایش مصاحبه‌ای با پاول زاروبین که قرار است عصر یکشنبه منتشر شود، گفت: «من معتقدم که این آشتی اجتناب‌ناپذیر است، با وجود فاجعه‌ای که اکنون با آن روبرو هستیم... این مسئله زمان است.»

 

ولادیمیر پوتین در مستندی که قرار است تحت عنوان «روسیه. کرملین. پوتین. ۲۵ سال» منتشر شود، گفت: «۲۵ سال از زمانی که من هم رئیس‌جمهور و هم نخست‌وزیر بوده‌ام، می‌گذرد. ​​حتی نمی‌دانم که آیا باید این را بگویم یا نه، اما از طرف دیگر، مهم است. احساس نمی‌کنم سیاستمداری باشم که می‌نشیند و سرنوشت کشورش را رقم می‌زند یا کاری حتی بزرگتر انجام می‌دهد.

 

وی افزود: این از خانواده‌ام، از محیطی که در آن بزرگ شدم، می‌آید. من همچنان همان هوایی را تنفس می‌کنم که میلیون‌ها شهروند روس تنفس می‌کنند. به خواست خدا، بسیار مهم است که این تا حد امکان ادامه یابد یا حتی بهتر از آن، به هیچ وجه از بین نرود.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------