آغاز دور سوم مذاکرات روسیه و اوکراین



مذاکره روسیه و اوکراین،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
استانبول عصر امروز چهارشنبه در حالی قرار است که میزبان دور سوم مذاکرات روسیه و اوکراین باشد که دو کشور اختلاف‌نظرهای جدی درباره حل و فصل مناقشه جاری دارند.

به گزارش ایرنا، این مذاکرات پس از دو دور مذاکرات در ماه‌های اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۴ انجام می‌شود، مذاکراتی که به آزادی شمار قابل توجهی از اسرا و تبادل اجساد نظامیان دو کشور منجر شد.

 

سخنگوی کرملین روز چهارشنبه یکم مرداد ۱۴۰۴ در این باره به خبرنگاران گفت: دور سوم مذاکرات مستقیم با اوکراین برای عصر امروز برنامه‌ریزی شده است.

 

دیمیتری پسکوف به خبرنگاران گفت:‌ مذاکرات در استانبول عمدتاً در مورد مسائل مربوط به پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌های (پیشنهادی برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین است) که طرفین در دور دوم رد و بدل کردند، انجام خواهد شد.

 

وی افزود: طرفین در دور سوم مذاکرات نیز در مورد ادامه تبادل اسرا و اجساد نظامیان کشته شده گفت‌وگو خواهند کرد، البته در صورت لزوم، مسائل دیگری هم مطرح خواهد شد؛ رؤسای هیأت‌ها در این زمینه تصمیم خواهند گرفت.

 

 سخنگوی کرملین با بیان اینکه ریاست هیأت روسی در این مذاکرات را همچنان ولادیمیر مدینسکی دستیار رئیس‌جمهوری روسیه برعهده دارد، اظهار داشت: گفت‌وگوی بسیار دشواری فراروی طرفین است چرا که پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌های دو کشور، کاملاً متضاد هستند.

 

بنا بر این گزارش، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین در سخنرانی‌های خود در مورد دستور کار دور سوم مذاکرات مستقیم کشورش با روسیه تأکید کرده است که موضوع این تماس‌ها باید برگزاری نشست میان سران باشد.

 

از سوی دیگر، کرملین معتقد است که مأموریت اصلی مذاکره‌کنندگان هر دو طرف باید دستیابی به یک موضع مورد توافق در مورد تدوین یک تفاهم‌نامه در مورد روند صلح باشد.

 

سخنگوی کرملین چهارشنبه در این باره گفت:‌ کار هماهنگی تفاهم‌نامه‌ها بین مسکو و کی‌یف را می‌توان فرآیندی برای آماده‌سازی نشست سران روسیه و اوکراین دانست که اوکراین بر آن اصرار زیادی دارد؛ در غیر این صورت، برگزاری نشست سران دو کشور، مناسب نخواهد بود.

 

وی اظهار داشت: تمام کاری که باید برای هماهنگی تفاهم‌نامه‌ها با پیشنهادهای صلح انجام شود، در واقع آماده‌سازی دیدار رؤسای جمهوری دو کشور است و بدون انجام این همه کار پیچیده، به سختی می‌توان برنامه‌ریزی دقیقی برای دیدار سران انجام داد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------