آخرین آمار مسمومیت با الکل تقلبی در مازندران | ۲۸۴ نفر بستری، ۱۸ فوتی و ۴ نابینا
- مجموعه: اخبار پزشکی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 16 مهر 1403 19:54

به گزارش ایسنا؛ رسول ظفرمند، مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران عصر امروز در جمع خبرنگاران از اضافه شدن تعداد افرادی که براثر مصرف الکل تقلبی مسموم شدند خبر داد و گفت: تعداد این افراد تاکنون به ۲۸۴ نفر رسیده است.
ظفرمند افزود : از این تعداد تاکنون ۲۰۱ نفر از مراکز درمانی ترخیص شدند و ۸۳ بیمار همچنان بدلیل عوارض ناشی از مصرف مواد بستری هستند.
وی ادامه داد: در این مدت متاسفانه ۱۸ نفر جان خود را از دست دادند، ۴ نفر بدلیل آسیب به چشم نابینا شدند و ۸۱ نفر از افراد مسموم شده دیالیز شدند.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تعداد بیماران بدحال بستری در بخش های ویژه ICU را ۱۶ نفر اعلام کرد.









![گروسی: ایران اکنون بهطور فعال غنیسازی نمیکند، اما تحرکاتی در نزدیکی محل ذخایر اورانیوم [۶۰ درصد] این کشور شناسایی شده است گروسی،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی](/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/stories/news/1404/08/14040807-97ba675.jpg&w=175&h=95&zc=1)



