اخبار پزشکی

خون مصنوعی،اخبار پزشکی،خبرهای پزشکی

ساخت خون مصنوعی؛ امید تازه برای حل بحران کمبود خون در جهان

پروفسور «امین سلیموف» رئیس بخش انتقال خون در مرکز پزشکی دانشگاه سچینوف روسیه، اعلام کرد که جهان در آستانه دستیابی به یک…

دستورالعمل متخصصان آمریکایی در مورد واکنشهای آلرژیک به واکسن کرونا



 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی,واکسن کرونا
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا دستورالعمل جدیدی را در مورد واکنشهای آلرژیک به واکسن کووید-19 صادر کرد. 

به گزارش ایسنا، سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده اضطراری از دو واکسن مدرنا و فایزر-بیو ان تک را در این کشور تایید کرده است.

 

این کشور بیشترین آمار ابتلا و فوتی های کروناویروس را در جهان گزارش کرده است و تاکنون بیش از 18 میلیون نفر در آمریکا به بیماری کووید-19 مبتلا شده و بیش از 323 هزار نفر نیز فوت کرده اند.

 

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا روز شنبه در اطلاعیه ای تایید کرد که گزارشاتی از بروز واکنشهای آلرژیک در افراد دریافت کننده واکسن کروناویروس منتشر شده است.

 

این مرکز بر همین اساس دستورالعمل جدیدی را صادر و اعلام کرد: افرادی که سابقه واکنش شدید آلرژیک نسبت به عوامل «غیر مرتبط با واکسن» همچون مواد غذایی، حیوانات و عوامل محیطی را دارند نیز امکان واکسینه شدن دارند.

 

با این حال در این دستورالعمل تاکید شده است: درصورتیکه فرد به «هر یک از عناصر موجود در این واکسن» حساسیت داشته باشد تزریق واکسن توصیه نمیشود.

 

همچنین درصورتیکه فرد به واکسنها و آمپولهای دیگر واکنش آلرژیک داشته باشد لازم است در مورد تزریق واکسن کووید-19 با پزشک خود مشورت کند.

 

کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا تاکید کردند: افرادی که به دوز نخست واکسن کووید-19 واکنش داشته اند نباید به تزریق دوز دوم این واکسن اقدام کنند.

 

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک نیوز، از 272 هزار مورد تزریق این واکسن تاکنون شش مورد واکنش آلرژیک مشاهده شده است.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------