آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

خبرگزاري فرانسه : تهيه يك گزارش منفي ديگر آژانس عليه ايران



 

 

خبرگزاري فرانسه : تهيه يك گزارش منفي ديگر آژانس عليه ايران

 

 

بنا بر برخي گزارش ها ، آژانس بين المللي انرژي اتمي پيش نويس گزارش تازه اي را آماده كرده كه بر اساس آن از توسعه محموله هسته اي براي استفاده در برنامه هاي موشكي ايران ابراز نگراني شده است.

خبرگزاري فرانسه مدعي شده است كه به پيش نويس گزارشي دست يافته كه قرار است در نشست هفته آينده به شوراي حكام اين سازمان بين المللي ارايه شود .

خبرگزاري فرانسه مدعي شده كه گزارش جديد حياتي است.

اين خبرگزاري مدعي شده  اين گزارش به نشست هفته آينده آژانس در وين كه قرار است يكي از موضوعات مورد بررسي در آن مقاصد برنامه هاي هسته اي ايران باشد ، به اعضاي شوراي حكام ارايه شود.

در صورت صحت ، اين دومين گزارش آژانس در هفته هاي اخير است كه در آن از ابعاد و مقاصد برنامه هاي هسته اي ايران ابراز نگراني شده است.

در گزارش هفته گذشته نيز كه از سوي يوكيا آمانو مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي به اعضاي شوراي حكام تسليم شد ، از احتمال وجود ابعاد نظامي برنامه هاي هسته اي ايران ابراز نگراني شده است.

ايران مي گويد فعاليت هاي هسته اي اش كاملا صلح آميز بوده و اين كشور حق دارد در چارچوب پيمان منع گسترش سلاح هاي هسته اي فناوري بومي هسته اي را در تمام ابعاد صلح آميز آن داشته باشد، اما كشورهاي غربي به ويژه آمريكا و برخي كشورهاي اروپاي غربي با بهانه تراشي در مسير فعاليت هاي هسته اي ايران مدعي اند كه مقصد اصلي فعاليت هاي هسته اي ايران توليد سلاح هسته اي است .

ايران تا كنون 4 بار از سوي شوراي امنيت ملل متحد براي دست كشيدن از فعاليت هاي غني سازي اورانيوم تحريم شده است ، اما تا كنون از موضع هسته اي خود عقب ننشسته است ..../تحلیل:عصرایران

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------