آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

استانداری خوزستان: دقایقی پیش شرکت پتروشیمی کارون ماهشهر مورد تهاجم هوایی قرار گرفت و بخشی از آن آسیب دید

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان از تهاجم هوایی دشمن صهیونیستی به شرکت پتروشیمی کارون ماهشهر خبر داد. فارس: معاون امنیتی و انتظامی…

پزشکیان: آماده شهادت هستیم | اسرائیل و آمریکا به دنبال ترور انسان‌های توانمند هستند



پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راه شهید سردار سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد، گفت: شهید سلیمانی الگویی بی بدیل در زمینه‌های مختلف اخلاقی، اجتماعی، حق طلبی، نظامی و دفاع از مظلومان بود.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان شامگاه پنجشنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۴ در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سرداران مقاومت که در مصلی تهران برگزار شد، اظهار داشت: سردار سلیمانی طرفدار مظلوم، حق و عدالت بود و بی منت و بدون ادعا و بی نام و نشان کار می‌کرد و به همین خاطر نه تنها در ایران بلکه در همه کشور‌های دنیا محبوب و الگو شد.

 

پزشکیان افزود: شهید سردار سلیمانی الگوی وفاق و همدلی و مطیع رهبری بود. از نظر اخلاقی وابسته به هیچ گروه و دسته‌ای نبود و بدون هیچ ادعایی در تمام صحنه‌ها حضور داشت و از ایران، کشور‌های اسلامی و مسلمانان دفاع می‌کرد.

 

پزشکیان با اشاره به حضور گسترده مردم در مصلی تهران برای گرامیداشت نام، یاد و راه سردار عزیز و شهید حاج قاسم سلیمانی، تصریح کرد: تعهد می‌کنیم که راه این عزیزان را با تمام قدرت ادامه خواهیم داد و نخواهیم گذاشت این راه و هدف بر زمین بماند، در مقابل ظالمان و ستمگران ایستاده‌ایم و سر خم نخواهیم کرد.

 

وی افزود: سردار سلیمانی الگویی بی‌بدیل در اخلاق، صداقت، شجاعت، حق‌طلبی و دفاع از مظلومان بود. آنچه امروز ما را در کنار یکدیگر قرار داده است، مسیری است که باید بپیماییم و این مسیر راهی جز راه شهیدان مقاومت نیست. 

 

رئیس‌جمهور ولادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) را یادآور مردانگی دانست و گفت: مطابقت ولادت امیرالمومنین با این روز مقدس را گرامی می‌داریم.

 

پزشکیان با اشاره به بخشی از وصیت‌نامه مولی متقیان و مطابق دانستن آن با زندگی و سیره سردار سلیمانی، یادآور شد: سردار سلیمانی و یارانش همان ویژگی‌هایی را داشتند که امیرالمومنین به آن وصیت فرمودند؛ آنها به هیچ وجه به دنبال دنیا نبودند و افسوس آنچه (از دنیا) از دست می‌دادند را نمی‌خوردند.

 

وی تاکید کرد: سردار سلیمانی همواره از حق می‌گفت و از حق دفاع می‌کرد؛ او با ظالم دشمنی می‌کرد، چه در خارج و چه در داخل کشور یار و یاور مظلوم بود. شهید سلیمانی، تمام ویژگی‌هایی که امیرالمومنین بر آن تاکید داشتند را نه تنها در گفتار بلکه در عمل داشت.

 

پزشکیان با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی مدافع ایران و کشور‌های اسلامی بود، گفت: امروز از سوی کشور‌های بیگانه تلاش می‌کنند در جوامعی که نشان دادند ثابت‌قدم در مقابل ظلم هستند و مقابل قلدر‌ها و ستمگران جهان سر خم نمی‌کنند، ضلالت و گمراهی را پیاده کنند.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------