هادی خامنهای: به اجماع احزاب اصلاحطلب بدبین نیستم
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
اخبار سیاسی - هادی خامنهای: به اجماع احزاب اصلاحطلب بدبین نیستم
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین هادی خامنهای در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها درباره اجماع بین احزاب اصلاح طلب اظهار کرد: نسبت به اجماع بین احزاب اصلاح طلب برای انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بدبین نیستم. در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات کمیته انتخابات تشکیل شده و هر تصمیمی که آنجا گرفته شود همه احزاب اصلاح طلب موظف به پیروی و حمایت از آن هستند.
وی درباره فعالیتهای مجمع نیروهای خط امام گفت: ما فعالیت عام داریم یعنی در زمره بقیه احزاب اصلاحطلب قرار گرفتهایم و هر چه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات که خود ما هم در آن تصمیمات جمعی تاثیرگذاریم تصمیم بگیرد را دنبال خواهیم کرد.
خامنهای همچنین بیان کرد: در جبهه اصلاحات حرف آخر را شورای هماهنگی بعد از مشورت با همه احزاب، شخصیتها، نخبگان و افراد تاثیرگذار میزنند. افراد بانفوذ و شخصیتها با شورا در ارتباط هستند و هر نظری که داشته باشند به عنوان پیشنهاد مطرح میکنند و قطعا مورد نظر قرار خواهد گرفت.
اخبار سیاسی - ایسنا