آقای احمدی نژاد شاید درد مردم از رسانهها حذف شود اما...
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
آقای احمدی نژاد شاید درد مردم از رسانهها حذف شود اما...
انتشار شایعاتی مبنی بر وقوع اتفاقی خاص در کشور در تاریخی معین ، یا شایعه برنامه ریزی جریان انحرافی برای سالگرد خانهنشینی احمدینژاد و افزوده شدن کیفیت و کمیت حاشیهسازی های دولت، قطعات پازلی است که به نظر میرسد، باید از کنار هم چیده شدن آنها جلوگیری کرد.
رئیس جمهور طبق روال معمول خود باز هم خبرساز شد، اما اینبار با دفعات گذشته فرقی دیگر داشت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتدال، در حالی که محمود احمدی نژاد در دفعات گذشته با سخنان و رفتارش، سوژه نخست رسانههای داخلی و خارجی می شد، اینبار تصمیم گرفت با صدور بخشنامهای، به سوژه نخست خبری روز تبدیل شود.
رئیس جمهوری با غیرقانونی اعلام کردن دستورالعمل های مجلس شورای اسلامی در رد برخی مصوبات دولت، برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی تصمیم گرفت تا عملا ثابت کند، دیگر مجلس در راس امور نیست و اینکه مجلسیان سودای نظارت بر عملکرد قوای دیگر دارند، در چارچوب قانون اساسیای است که وی با استناد به مفاد همان قانون، اعلام میکند؛ بعد نظارت مجلس از این به بعد دیگر وجاهت ندارد و دستگاههای دولتی از این پس از این قید هم رهیده خواهند شد.
اما این که احمدینژاد چرا این بخشنامه را آنهم در این زمان ابلاغ کرد، علل و عوامل مختلفی دارد ولی دو دلیل را می توان به عنوان دلایلی برشمرد که با توجه به رفتارهای رئیس جمهور به خصوص در یکسال اخیر، بیشتر به واقعیت نزدیک است.
با افزایش فشارهای ناشی از مشکلات اقتصادی بر مردم، به خصوص اقشار کم درآمد ، اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، انگشت اتهام را به سوی دولت نشانه رفتند. افزایش این موضعگیریها به خصوص از سوی نمایندگان و اساتید دانشگاهی، باعث شده است تا دولت برای فرار از زیر فشارهای روانی دست به اقداماتی بزند تا افکار عمومی را نسبت به موضوع منحرف کند.
این نقش انحرافی که گاهی بر عهده افرادی همچون جوانفکر، مشایی، محصولی، الهام و ... گذاشته میشود، در برخی مواقع به رئیس دولت سپرده میشود. نقشی که صرفا برای رد گم کنی نبوده و از یک سیکل کاملا مشخص پیروی میکند. حمله به ارکان نظام همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه و حتی سپاه پاسداران از جمله اهداف از پیش تعیین شده این حاشیه سازیهاست. البته باید در نظر گرفت که در این بین محمود احمدینژاد بعد از انتخابات 88 شدت و عمق حملات خود را افزایش داده و حتی به خود جسارت نادیده گرفتن فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را داد و با بیان اینکه در حال حاضر مجلس در راس امور نیست، به تقابل خود با مبانی تئوریک جمهوری اسلامی سمت و سویی خاص داد.
احمدی نژاد و یارانش ضمن اینکه سعی می کنند با سوار شدن بر موجهای خبری، مردم و مشکلاتشان را حداقل از تیترهای نخست رسانههای دیجیتال و مکتوب خارج کنند، میکوشند تا در حرکتی زیر پوستی و هدفمند، به اهدافی غیر از آنچه در مانیفست جمهوری اسلامی مد نظر است، دست پیدا کنند.
اینکه در روز کارگر و در آستانه روز معلم، این سرمایههای انسانی کشور، رئیس جمهور به جای صدور بخشنامهای عملیاتی در جهت حمایت از این دو قشر زحمت کش ، بخشنامهای برای ایجاد چالش در فضای سیاسی کشور صادر می کند، پیامهای دیگری هم دارد که بعضا زمزمههایی در بین سیاسیون کشور شنیده میشود؛ نجواهایی که پاسخهای رئیس جمهور در 24 اسفندماه، نه تنها از حجم آنها نکاست، بلکه سبب بلندتر شدن این صداها شد.
انتشار شایعاتی مبنی بر وقوع اتفاقی خاص در کشور در تاریخی معین ، یا شایعه برنامه ریزی جریان انحرافی برای سالگرد خانهنشینی احمدینژاد و افزوده شدن کیفیت و کمیت حاشیهسازی های دولت، قطعات پازلی است که به نظر میرسد، باید از کنار هم چیده شدن آنها جلوگیری کرد.
البته گفتنی است که دو نکته نباید از نظرها دور بماند؛ اول اینکه شایعاتی مبنی بر وقوع اتفاقی خاص در خردادماه سال 90 نیز رواج یافت و با توجه به اینکه منشا تولید این شایعات با شایعات کنونی از یک سنخ است، می توان حدث زد این قبیل شایعه افکنیها هدفی جز تشویش اذهان عمومی ندارد. دوم اینکه شاید با موجسازی رسانهای و به بیراهه کشاندن افکار عمومی، برای مدتی از موضوعات اصلی مردم اسمی در رسانهها برده نشود و یا مشکلات اقتصادی آنها در صفحات نخست روزنامهها، سایتها و خبرگزاریها کمتر دیده و خوانده شود، اما واقعیت این است که نه مردم از صفحه روزگار محو میشوند و نه این کارها باعث میشود مشکلات متعدد از جمله مشکلات اقتصادی، از صفحه زندگی مردم پاک شود..../اعتدال