رابطه احمدي نژاد با مظلوميت!
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
رابطه احمدي نژاد با مظلوميت!
احمد توكلي، نماينده اصولگراي مجلس ميگويد دعا كنيم مدت باقي مانده از دولت او زودتر سر بيايد.
اما پروین احمدی نژاد در یک متن عاطفی و مبالغه آمیز در مراسم تقدیر از برادرش با به بازی گرفتن باورهای مذهبی مردم در دلنوشتهای، برادرش را مظلوم و غریب دانسته و غربت و مظلومیت او را با غربت و مظلومیت پیامبر(ص) و ائمه و شهید بهشتی و شهید رجائی مقایسه کرده است. خواهر، برادر را شهيد تهمت مي نامد و هرگز هم به خاطر نمي آورد كه او خود در اين زمينه يد طولايي دارد. البته این اولین بار نیست که در وصف احمدی نژاد غلو ميشود، در مسابقه مدح رئیس دولت، محمدرضا رحیمی و غلامحسین الهام هم البته کم نگذاشتند، یکی او را «پیامبری چون یوسف» ميدانست و دیگری او را «یار رجعت کننده با امام زمان(عج)».
او یک سال پس از ریاست جمهوری احمدینژاد، در اجلاس سالانه مدیران دیوان محاسبات گفت: «در سوریه یکی از مسلمانان به من گفت که من معتقدم اگر بنا بود بعد از پیامبر، پیامبری دیگر بیاید، آن احمدینژاد بود. این ابراز احساسات برای ما افتخار بزرگی است و به برکت وجود شما، ما را مورد نوازش و احترام قرار میدادند.» ما نمي توانيم مانع ابراز احساسات خواهرانه شويم. مردم ایران عاطفی اند و از عاطفی ترین روابط، مناسبات خواهرها با برادرهاست و طبیعی است که خواهرِ آقای احمدی نژاد، پاره ای انتقادها نسبت به عملکرد برادر را تاب نیاورد و از دور شدن او از کانون قدرت و تاثیر گذاری ، دل تنگ شده باشد. اما اگر بخواهيم متني عاظفي در نقد احمدي نژاد بنويسيم از شيرين و فرهاد پر سوز و گدازتر خواهد شد.
پس بياييد از دايره احساس خارج شويم كه در اين زمينه اشك چشم مردمان ايران زمين از شرايط موجود به قول حسين شريعتمداري همچون سيل شما را با خود خواهد برد. در این که آقای احمدی نژاد در حق خانواده بدی و سستی نکرده هیچ تردیدی نیست. پس اگر سرکار خانم پروین احمدی نژاد زبان به ستایش گشاید جای سرزنش نیست اما ميتوان پرسید چه کسی را « شهید تهمت» ميخواند؟ رئیس جمهور مظلوم یعنی چه؟ از کدام مظلومیت سخن ميگویید؟
اين چه نوع مظلوميتي است كه فردي در مسند رياست جمهوري اسلامي ايران بنشيند و هر چه در توان دارد در راستاي تخريب منتقدان خود هزينه كند و تخريب خود توسط ياران ديروز را نكوهش كند؟ اين كدام مظلوميت است كه شخصي تمامي توان كشور را هزينه منافع جريان و گروه خود كند و مظلوم هم باشد؟
خانم احمدي نژاد از جايگاه خواهر رئيس دولت پايين آمده و كنار ما بياييد تا با هم دقايقي در خيابان قدم بزنيم و معناي مظلوميت را با گوشت و پوست خود حس كنيم. كودكي را ببينيم كه براي لقمه اي نان به جاي مدرسه سر چهار راه براي مردم گردن كج مي كند. كارگري را ببينيم كه خانه برايش صرفا خوابگاهي است كه بعد از 16 ساعت كار طاقت فرسا دمي در آن چشم بر هم بگذارد. روزنامهنگاراني را ببينيم كه در 8سال صدارت برادر شما در پس توقيف تريبونشان خانه نشين شدهاند. زنان و مرداني را ببينيم كه ...اين داستان مثنوي هفتاد من كاغذ است. بگذريم. نكته صریح تر این که مظلوم نمایی اساسا به احمدی نژاد نمی آید که همین حالا هم فرصت پیدا کند هل من مبارز ميطلبد. شما تلاش كرديد تاریخ جمهوری اسلامی را نیز از ۱۳۸۴ آغاز کنید.
بحث بر سر شخص محمود احمدی نژاد نیست که قصه غربت و مظلومیت او در میان باشد. پرسش درباره شخصیت حقوقی او و رئیس دولتی است که ۸ سال پیش با تورم ۱۰ درصدی آمد واکنون با تورم ۴۰ درصدی ميرود.
دولتی که با ۷۰۰ میلیارد دلار نفتی میراث ۳ میلیون بیکار مطلق و ۸ میلیون اشتغال ناقص را برای جانشین خود بر جای ميگذارد.
مهم تر اما این که باورهای مذهبی را چرا برای توجیه کاستیها و خود شیفتگیها هزینه ميکنید؟ اینک ، نه وقت مظلوم نمایی که زمان پاسخگویی و حساب پس دادن است ولی کسی که پاسخی نداشته باشد ، حکماً وارد حاشیه عاطفه ميشود و ميکوشد با مرثیه سرایی، این چند روز را هم پشت سر بگذارد ولی آیا با تاریخ نیز ميتوان چنین کرد؟! تا كجا مي خواهيد فرار به جلو كنيد؟
برادر مظلوم شما بلايي بر سر كشور آورد كه رئيسجمهور منتخب مردم بايد در اولين ديدار خود با مجلس نشينان از وضعيت اسفناك اقتصادي بگويد؛ از رشد منفي اقتصاد. خانم احمدي نژاد! باور كنيد كه هم دوره اين سخنان عوام فريبانه گذشته است و هم اين حرفها برازنده برادر شما نيست./روزنامه قانون