آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

کری: لحن مذاکرات بسیار متفاوت بود/ با ظریف دیدار داشتم



دور جدید مذاکرات هسته‌ای ,دیدار ظریف و کری

کری: لحن مذاکرات بسیار متفاوت بود/ با ظریف دیدار داشتم

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه لحن و نوع ارائه تیم ایرانی در دور جدید مذاکرات هسته‌ای متفاوت از قبل بوده، می‌گوید دیدار دوجانبه‌ای هم با همتای ایرانی‌اش داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا با حضور در نشست خبری بعد از مذاکرات وزرای خارجه گروه موسوم به 1+5 و ایران، گفت نوع ارائه و لحن هئیت ایرانی در این مذاکرات، بسیار متفاوت از قبل بوده است.

وی ضمن استقبال از این تغییر لحن، گفت مهم این است که این تغییر و نتایج این نشست به اقدامات عملی منجر شود. کری به علاوه گفت مشخص است که تنها با یک نشست نمی‌توان به نتیجه رسید و هنوز باید کارهای زیادی برای دستیابی به توافق صورت پذیرد.

کری همچنین تائید کرد که در حاشیه این نشست دیداری دوجانبه هم با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران داشته است. پیشتر «عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه هم اعلام کرده بود که گفت‌وگوهای جانبی در حاشیه چنین نشست‌هایی امری معمول بوده و ممکن است رخ دهد.

دور جدید مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 پنج‌شنبه شب به وقت محلی اولین بار در سطح وزرای خارجه در نیویورک و در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد.

بنا بر اعلام «کاترین اشتون» مسئول دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دور بعدی این نشست قرار است روزهای 15 و 16 اکتبر در شهر «ژنو» برگزار شود./فارس

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------