آخرین اخبار سیاسی

عباس عبدی،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

عباس عبدی: انتخاب مجدد آقای جنتی ۹۹ساله به عنوان دبیر شورای نگهبان چه معنایی دارد؟

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: تقریبا این گزاره لقلقه زبان همه است که «باید از جوانان استفاده کرد.» علت هم روشن است چون همه به صورت…

پارسایی خبر داد: سوال از وزرای کشور، دادگستری و اطلاعات



  اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی , فراکسیون امید

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز شورای مرکزی فراکسیون از طرح سوال از وزرای کشور، دادگستری و اطلاعات برای پیگیری علت لغو سخنرانی نایب رییس مجلس خبر داد.

 بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: شورای مرکزی فراکسیون امید صبح امروز (سه‌شنبه) با توجه به اهمیت لغو سخنرانی نایب رییس مجلس که به کرات و در موارد مشابه تکرار شده است، تشکیل جلسه داد.

 

نماینده مردم شیراز افزود: در جلسه صبح امروز کمیته سیاسی فراکسیون، اطلاعات گردآوری شده را ارائه و آقای مطهری نیز با حضور در این جلسه درباره کلیات ماجرا و  پلمب مکان سخنرانی توسط دادستانی مشهد اظهاراتی را بیان کرد و اعضای فراکسیون نیز به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.

 

پارسایی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد اعضای فراکسیون  در جلسه علنی امروز مجلس در قالب نطق و تذکر نسبت به لغو سخنرانی آقای مطهری در مشهد موضع‌گیری کنند.

 

سخنگوی فراکسیون امید افزود: همچنین مقرر شد طرح سوال از وزرای دادگستری، اطلاعات و کشور در دستور کار اعضا قرار گیرد البته بیانیه‌ای در این خصوص نیز صادر خواهد شود که این بیانیه منحصر به فراکسیون نخواهد بود و در صورتی که به حد نصاب برسد، در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود.

 

سخنگوی کمیسیون اصل 90 قانون اساسی گفت که طرح شکایت  از خاطیان (دادستان یا تیم‌های اجرایی) در کمیسیون اصل 90 از دیگر اقدامات اعضای فراکسیون خواهد بود.

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------