موشک کاملاً قابل استفاده مجدد ساخته شد



استارت‌آپ فضایی,اخبار علمی ,خبرهای علمی
یک استارت‌آپ فضایی از یک موشک جدید دو مرحله‌ای رونمایی کرده که کاملاً قابل استفاده مجدد خواهد بود و به وسیله فناوری چاپ سه بعدی تولید شده است. شرکت «رلتیویتی اسپیس» (Relativity Space) که یک شرکت هوافضایی چاپ سه بعدی موشک است از یک موشک جدید دو مرحله‌ای رونمایی کرده که کاملاً قابل استفاده مجدد خواهد بود.

استارت‌آپ فضایی «رلتیویتی اسپیس» این موشک را که «تران آر» (Terran R) نام دارد، به وسیله فناوری چاپ سه بعدی تولید کرده و در حال حاضر رقیب اصلی رقیب شرکت «اسپیس‌ایکس» است؛ تنها مرحله اول موشک «فالکون ۹» متعلق به شرکت اسپیس‌ایکس قابل استفاده مجدد است.

 

پیش بینی می‌شود عملیات با این موشک که ۲۱۶ فوت (۶۵ متر) طول دارد از سال ۲۰۲۴ آغاز شود؛ اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، یک موشک کاملاً قابل استفاده مجدد و پرینت سه بعدی، ماهواره‌هایی را تا سه سال دیگر به مدار زمین می‌برد و به بشریت برای رسیدن به مریخ کمک می‌کند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------