آخرین اخبار جامعه

مسمومیت گسترده پرندگان در اهواز،اخبار اجتماعی،خبرهای اجتماعی

مسمومیت گسترده پرندگان در اهواز/ هشدار محیط‌ زیست: مردم از خرید پرندگان خودداری کنند

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان از مشاهده و جمع‌آوری بیش از ۲ هزار لاشه پرنده مسموم در یک روستا در اهواز در پی سم‌ریزی…

آغاز مجدد مازوت سوزی در نیروگاه شازند



مازوت سوزی در نیروگاه شازند،اخبار اجتماعی،خبرهای اجتماعی
رئیس شبکه محیط زیست و منابع طبیعی استان مرکزی از اولین خلف وعده دولت چهاردهم در مقابل مردم اراک خبر داد و گفت: علیرغم هشدارهای قبلی استفاده مجدد از مازوت در نیروگاه شازند آغاز شد.

سیاوش آقاخانی در گفتگو با مهر اظهار کرد: در حالی که دولت چهاردهم پیش از این وعده‌هایی مبنی بر توقف استفاده از سوخت‌های آلاینده و کاهش آلودگی هوا داده بود، شهر اراک بار دیگر با چالش جدی روبه‌رو شده است.

 

رئیس شبکه محیط زیست و منابع طبیعی استان مرکزی، افزود: با وجود تأکیدات و تعهدات مقامات ارشد کشوری، از جمله سخنگوی دولت و رئیس‌جمهور، نیروگاه شازند اراک به مازوت‌سوزی روی آورده است.

 

وی تاکید کرد: شهر اراک پیش از این نیز شرایط بحرانی آلودگی هوا را پشت سر گذاشته و اکنون با این اقدام، وضعیت دشوارتری پیش روی شهروندان قرار گرفته است.

 

آقاخانی تصریح کرد: فعالان محیط زیست استان در حال برنامه‌ریزی برای پیگیری این موضوع از طریق کانال‌های قانونی هستند و تا حصول نتیجه از مطالبه‌گری کوتاه نخواهند آمد.

 

وی یادآور شد: همچنین مدیران استانی باید پاسخگوی شرایط کنونی باشند و در قبال سلامت مردم، مسئولیت‌پذیری بیشتری از خود نشان دهند.

 

چالشی که فراتر از وعده‌هاست

رئیس شبکه محیط زیست و منابع طبیعی استان مرکزی بیان کرد: آغاز مازوت‌سوزی در نیروگاه شازند، آن هم در شرایطی که اراک در سال‌های اخیر بارها در لیست آلوده‌ترین شهرهای ایران قرار گرفته، سوالات جدی را درباره عملکرد دولت و مدیریت بحران زیست‌محیطی در سطح استان و کشور ایجاد کرده است.

 

آقاخانی گفت: مردم اراک با پشتوانه فعالان محیط زیست خواستار پایان دادن به مازوت‌سوزی هستند و این ماجرا به آزمونی جدی برای دولت چهاردهم تبدیل شده است.

 

وی تاکید کرد: پیگیری‌های قانونی و فشارهای اجتماعی می‌تواند گامی مؤثر در مسیر تحقق مطالبات مردم باشد، اما آنچه که بیش از همه مهم است، اراده‌ای قاطع برای حفاظت از سلامت عمومی و محیط زیست در برابر اولویت‌های اقتصادی کوتاه‌مدت است.

 

آقاخانی یادآور شد: آغاز مازوت‌سوزی در نیروگاه شازند یک پیام واضح دارد مبنی بر اینکه وعده‌ها به تنهایی کافی نیستند و اکنون دولت و مدیران محلی باید در عمل نشان دهند که مسئولیت‌پذیری در برابر مردم و محیط زیست فقط یک شعار نیست.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------