طوفان سیستان و بلوچستان؛ تخلیه اضطراری روستاها، تعطیلی مدارس و ادارات، مراجعه۵۲نفر به مراکز درمانی



صادق ضیاییان ,اخبار اجتماعی ,خبرهای اجتماعی
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به استقرار چرخند حاره‌ای در دریای عمان، از وقوع بارش‌های شدید و احتمال وزش باد شدید با سرعت بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در شهرهای ساحلی دریای عمان خبر داد. 

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، ضمن اشاره به استقرار سامانه چرخند حاره‌ای در دریای عمان اظهار کرد: فعالیت این سامانه سواحل جنوبی سیستان و بلوچستان را تحت تاثیر قرار داده است و انتظار می‌رود که ادامه فعالیت این سامانه شرق و سواحل شرق هرمزگان را نیز تحت تاثیر قرار دهد. با این حال این سامانه وارد خلیج فارس نخواهد شد.

 

وی با بیان اینکه از عمق نفوذ این سامانه به درون سواحل کاسته شده است، تصریح کرد: با این حال این سامانه حاره‌ای شهرهای ساحلی دریای عمان را در بر خواهد گرفت و وقوع بارش‌های شدید در سواحل و وزش باد شدید با سرعت بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در شهرهای ساحلی ‌پیش‌بینی می‌شود

 

ضیاییان با اشاره به افزایش ارتفاع موج در دریای عمان اظهارکرد: افزایش ارتفاع موج در برخی سواحل تا چهار متر و در مرکز طوفان یعنی مرکز دریای عمان تا شش متر انتظار می‌رود.

 

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اوج فعالیت این سامانه امروز (۱۰ مهر) است و تا فردا (۱۱ مهر) نیز ادامه خواهد یافت.  این سامانه از اواخر فردا (۱۱ مهر) به سمت کشورهای حاشیه جنوبی دریای عمان و خلیج فارس تغییر مسیر می‌دهد و می‌توان گفت که روز دوشنبه (۱۲ مهر) به‌طور کامل از سواحل ما عبور می‌کند.

 

ضیاییان در پایان نسبت به وقوع سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی، وزش باد خیلی شدید، آبگرفتگی گسترده در معابر و لغزندگی و کاهش دید در جاده‌ها همچنین شکستن درختان و تخریب سازه‌های سست هشدار داد و گفت: در چنین شرایطی ممانعت از تردد و توقف در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها، آمادگی فرمانداری‌ها و دستگاه‌های امدادرسان، پرهیز از توقف، تردد و چرای دام در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در تردد در جاده‌ها، بازگشایی دهانه پل‌ها و آبروها، استحکام‌بخشی به سازه‌های موقتی و ضعیف همچون گلخانه‌ها و تابلوهای تبلیغاتی توصیه می‌شود.

 

۵ مسیر در جنوب سیستان و بلوچستان بسته شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان گفت: مسیر مرزی ریمدان - سه راهی نگور - بریس و مسیر سماچ به سندها بر اثر طوفان حاره‌ای تا اطلاع بعدی بسته شده است.

 

به گزارش ایسنا جلال الدین قادری ۱۰ مهرماه اظهار کرد: پس از اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع طوفان حاره‌ای در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان این اداره‌کل به منظور خدمات رسانی مطلوب در کمترین زمان ممکن به کاربران جاده‌ای تمامی گشت‌های راهداری و ترابری را در حالت آماده باش قرار داد.

 

وی افزود: تمامی ۱۷۵ نیروی فعال در حوزه راهداری جنوب سیستان و بلوچستان به همراه ۲۱۰ نیروی اداری به حالت آماده باش درآمدند تا در صورت بروز هرگونه مشکلی در راه‌های اصلی و فرعی با ۱۰۳ دستگاه ماشین آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین راهداری به ارائه خدمت بپردازند.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه راهداری مسوولیت اصلی در مقابله با بحران‌ها و حوادث طبیعی را عهده دار است، گفت: این اداره‌کل با بسیج تمامی امکانات نظیر ماشین‌آلات و نیروی انسانی، آمادگی کامل جهت مقابله با وقوع هرگونه بحران و جاری شدن سیل را دارد و تمامی راهدارخانه‌ها به لوازم مورد نیاز تجهیز شده‌اند.

 

وی بیان کرد: بیش‌از ۱۲ هزار کیلومتر طول راه‌های زیر پوشش اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان(ایرانشهر) است و از رانندگان درخواست داریم با توجه به هشدارهای ستاد مدیریت بحران تا اطلاع بعدی از ترددهای غیر ضروری در مسیرهای ارتباطی جنوب خودداری کنند.

 

قادری گفت: نیروهای راهداری این اداره‌کل با برنامه‌ریزی‌های لازم آماده خدمات رسانی در بحران‌های ناشی از وقوع طوفان حاره‌ای در مسیرهای ارتباطی جنوب استان هستند.

 

گزارش‌ها همچنین حاکی از تعطیلی کلیه ادارات استان جز دستگاه‌های امدادرسان و خدمات‌رسان در روز شنبه دهم مهر است.

 

مراجعه۵۲نفر به مراکز درمانی دربرخی از مناطق سیستان و بلوچستان/عمده مشکلات چشمی،تنفسی وقلبی است

روابط عمومی سازمان اورژانس کشور با اعلام اینکه از ساعت ۳ بامداد امروز ۵۲نفر به مراکز درمانی دربرخی از مناطق سیستان و بلوچستان مراجعه کرده اند، گفت: عمده مشکلات چشمی، تنفسی وقلبی بوده است.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس کشور؛ مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه ۵۲ نفر از ساعت سه بامداد شنبه به مراکز درمانی زابل مراجعه کرده اند، افزود: در این مناطق سه نفر به دلیل طوفان بستری شدند.

 

خالدی با اشاره به وقوع بادهای ۱۲۰ روزه سیستان که بومی منطقه جنوب شرق کشور است، گفت: از بامداد امروز بجز طوفان ۱۲۰ روزه سیستان که در منطقه زابل زهک هیرمند-نیمروز و هامون اتفاق افتاد، هیچگونه حادثه غیرمترقبه دیگری گزارش نشده است.

 

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان این که ۵۲ نفر طی دو روز گذشته به مراکز درمانی شهر های فوق الذکر مراجعه کرده اند، افزود: در مناطق زابل زهک هیرمند-نیمروز و هامون سه نفر به دلیل طوفان بستری شدند.

 

به گفته وی، به دنبال این طوفان در این‌مناطق عمده مشکلات ،چشمی و تنفسی و قلبی بوده و بیماران بعد از دریافت خدمات درمانی لازم، ترخیص شده اند.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------