دنی آلوز: رابطه جنسی داشتم، تجاوز نکردم/ همسر بازیکن بریلی: بخاطر او حاضرم در آتش بپرم!



دنی آلوز،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
دنی آلوز روز گذشته نزد قاضی به ارتباط جنسی با شاکی خود اعتراف کرد، اما اتهام تعرض را رد کرد.

به گزارش ورزش سه، دنی آلوز نزدیک به سه هفته است است که به اتهام تعرض به یک زن جوان در باشگاهی شبانه در بارسلونا زندانی است. او اکنون در زندان برایانز ۲ بارسلونا حبس است و قاضی هنوز با آزادی او به قید وثیقه موافقت نکرده است. هرچند وکیل او در تلاش است تا آلوز را از زندان خارج کند، اما هنوز در این زمینه موفق نشده است.

 

آلوز از ابتدای بازداشت سه توضیح متفاوت در مورد پرونده داده است. او ابتدا گفت که اصلا شاکی را نمی‌شناسد. سپس اعتراف کرد که سعی کرده با او رابطه برقرار کند و در ادامه گفت که با او صحبت نیز کرده و تلاش برای برقراری رابطه را قبول کرد.

 

روز گذشته آلوز در نهایت قبول کرد که با شاکی ارتباط جنسی برقرار کرده و گفت که به خاطر همسرش حاضر نشده بود به این قضیه اعتراف کند؛ با این حال هرگونه اتهام تعرض را رد کرد و گفت که این با توافق دوطرفه بوده است؛ درحالی‌که شاکی تاکید دارد که آلوز به او تعرض کرده و حتی در فیلم‌های موجود مشخص است که او با سراسیمگی نزد دوستانش می‌رود و فریاد می‌زند یک بازیکن مشهور به او تعرض کرده و بلافاصله نیز پلیس را خبر می‌کنند. اکنون باید دید با اعتراف جدید آلوز، روند پرونده چگونه پیش خواهد رفت.

 

دفاع جانانه همسر دنی آلوس؛ به خاطر او حاضرم در آتش بپرم!

 همسر و مدیر برنامه‌های سابق این ستاره برزیلی، دینورا سانتانا، امروز به دفاع از دنی آلوس برخاست و گفت امکان ندارد این ستاره سابق بارسا بتواند به زنی تعرض کند. سانتانا در دفاع از آلوس تا جایی پیش رفت که گفت حتی حاضر است خودش را به خاطر او در آتش بیندازد.

 

سانتانا مادر دو فرزند دنی آلوس است و به مدت ۱۰ سال با او زندگی می‌کرد. او در مصاحبه‌ای با رسانه‌های اسپانیایی گفت: همه در حال محکوم کردن و سرزنش کردن دنی هستند، بدون اینکه هیچ دادگاهی او را محکوم کرده باشد. امکان ندارد دنی به زنی تعرض کند. من ۱۰ سال با او زندگی می‌کردم و ۲۲ سال است که می‌شناسمش.

 

همسر سابق دنی آلوس در پاسخ به اینکه حاضر است درباره بی‌گناهی همسر سابقش قسم بخورد گفت: قسم که سهل است، حاضرم خودم را در آتش بیندازم. در بیست سالی که با هم بودیم دنی حتی یک بار با صدای بلند با من حرف نزد. جر و بحث در زندگی زناشویی طبیعی است؛ ولی او هیچوقت با من بدرفتاری نکرد. او با دیگر زن‌هایی که می‌شناختم هم همین‌طور رفتار می‌کرد. او اعتقاد داشت با یک زن باید مثل ملکه رفتار کرد. او این را از رفتار و احترامی که پدرش به مادرش می‌گذاشت یاد گرفته بود.

 

دنی آلوس روز ۲۰ ژانویه تا زمان برگزاری جلسه دادگاهش به زندان افتاد و دادگاه قرار وثیقه برای او را نپذیرفت. وقتی در اواخر دسامبر ۲۰۲۲ اتهامات تجاوز علیه او مطرح شد، آلوس خودش را به پلیس معرفی کرد و مدعی شد بی‌گناه است.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------