احتمال بلیت‌فروشی بیشتر برای دربی/ اعلام گزارشگر و خواننده مهمان دیدار سرخابی‌ها



دربی تهران،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
هواداران پرسپولیس گوش به زنگ باشند، شاید سایت فروش بلیت برای دربی مجددا باز شود. این مطلب در نشست هماهنگی مدیران اعلام شد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در نشست هماهنگی مدیران که امروز به میزبانی سازمان لیگ برگزار شد، اعلام گردید رایزنی و بررسی ادامه دارد تا با تخصیص سهمیه جدید جهت حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی، سایت فروش بلیت مجدد برای دربی باز شود. این تصمیم قرار است امشب به اطلاع علاقمندان به فوتبال برسد.

 

این مساله در حالی مطرح شد که تعداد کم تماشاگران مورد اعتراض بسیاری کارشناسان و پیشکسوتان قرار گرفت.

 

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز در رایزنی‌های خود، خواهان افزایش تعداد تماشاگران شد. افشین پیروانی نیز در این جلسه با اعتراض به این موضوع از تضییع حق پرسپولیس در رقابت با تیم‌های دیگر در کورس قهرمانی سخن گفت و اشاره کرد در هفته‌های اخیر پرسپولیس به هر شهری رفته، تیم میزبان از تمام ظرفیت ورزشگاهش استفاده کرده اما پرسپولیس به دلایل مشکلات مختلف در ورزشگاه آزادی از این نعمت محروم است.

 

در این جلسه همچنین اعلام شد به منظور به حداقل رساندن برخورد بین تماشاگران دو تیم، ورودی‌های جداگانه برای این منظور اختصاص یافته است. بر این اساس هواداران پرسپولیس باید از ورودی شرقی، گیت‌های A و B و تونل‌های 8 و 10 برای ورود به سکوها و جایگاه‌های پرسپولیس‌نشین استفاده کنند. همچنین پارکینگ‌های 17 تا 20 به هواداران پرسپولیس اختصاص دارد. تهیه بلیت قبل از حرکت به سمت ورزشگاه نیز ضروری خواهد بود.

 

***

 

گزارشگر و خواننده مهمان دربی ۱۰۰ مشخص شدند

 دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال از هفته بیست و هفتم لیگ برتر فردا از ساعت ۱۶ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد که این بازی را محمدرضا احمدی گزارش خواهد کرد.

 

‎همچنین «علی عبدالمالکی» خواننده مهمان این جدال جذاب است که پیش از مسابقه اجرا خواهد داشت.

 


    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------