توضیح جالب مدیرعامل پرسپولیس در مورد فرار مخفیانه از خبرنگاران



احمدرضا درویش،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
مدیرعامل پرسپولیس در مورد صحنه جالب خروج از جلسه هیئت‌مدیره باشگا توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ورزش سه، مدیرعامل پرسپولیس در حالی از جلسه امروز هیئت‌مدیره سرخپوشان خارج شد که پشت خودروی خود خوابیده بود و تلاش می‌کرد به این شکل از محاصره خبرنگاران خارج شود.

 

درویش در این باره توضیح می‌دهد: به دلیل اینکه حالم خیلی خراب بود نمی‌خواستم کسی متوجه شود که حالم انقدر مضطرب است.

 

وی ادامه داد: ما باشگاه نبودیم و در جای دیگر جلسه داشتیم. ما اگر می‌گفتیم از جای دیگر می‌آمدند و سرم می‌زدند، می‌گفتند شبیه سازی است.

 

او در پاسخ به این سوال که آیا از دست خبرنگاران فرار می‌کرد؟ گفت: فکر نمی‌کردم آقایان به آنجا بیایند. اصلا فکر نمی‌کردم خبرنگاران آنجا باشند و ممکن بود همین امروز بنویسند درویش سکته کرد! نمونه‌اش را در فضای مجازی که دیدید.

 

درویش در ادامه عنوان کرد: اصلا نمی‌دانم خبرنگاران از کجا آمدند. معمولا آنها به مقابل در باشگاه می‌روند. دیشب که خودم متوجه شدم جلسه هیئت مدیره جای دیگر است، متعجب شدم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------