برد رئال مادرید مقابل منچستریونایتد با دبل بلینگام/ شکست سنگین بارسلونا برابر آرسنال



دیدار دوستانه فوتبال،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
رئال مادرید در دیداری دوستانه با گل‌های تماشایی بلینگام و خوسلو مقابل منچستریونایتد با نتیجه دو بر صفر به برتری رسید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، منچستریونایتد و رئال مادرید در دیداری دوستانه به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲-۰ به سود رئال مادرید به پایان رسید.

 

در مسابقه‌ای که به میزبانی هیوستون آمریکا برگزار شد، رئال مادرید در دقیقه ۶ بازی توسط جود بلینگام به گل رسید؛ پاس عمقی فوق‌العاده آنتونیو رودیگر، بلینگام را در موقعیتی مناسب صاحب توپ کرد و ستاره انگلیسی با چیپی تماشایی، اولین گل خود برای کهکشانی‌ها را به زیبایی هر چه تمام‌تر به ثمر رساند.

 

در ادامه دو تیم حملات متنوعی را به روی دروازه‌ها طراحی کردند و رئال مادرید بدلیل برتری کمی و کیفی در خط هافبک، بیش‌تر از منچستریونایتد نبض بازی را در اختیار داشت. در نهایت نیمه اول با تک‌گل بلینگام به سود رئال مادرید به اتمام رسید. کوبی مینو، هافبک جوان شیاطین سرخ در دقیقه ۶ بازی به دلیل مصدومیت جای خود را به کریستین اریکسن داد.

 

نیمه دوم، اما با فشار سنگین منچستریونایتد آغاز شد. شاگردان اریک تنهاخ به سوی دروازه رئال مادرید حمله‌ور شدند و می‌توانستند توسط الخاندرو گارناچو و اسکات مک‌تومینای به گل برسند؛ اما واکنش آندری لونین و هشیاری خط دفاعی لوس‌بلانکوس مانع از این امر شد.

 

خلأ یک مهاجم نوک تمام‌کننده در ترکیب قرمز‌های منچستر حس می‌شد و آن‌ها در محوطه جریمه کهکشانی‌ها کاری از پیش نمی‌بردند. در آن‌سوی میدان، رئال مادرید سعی در طراحی ضد حملات داشت و در دقیقه ۸۹ به خواسته خود رسید؛ خوسلو، دیگر خرید جدید مادریدی‌ها روی سانتر لوکاس وازکز با یک ضربه قیچی‌برگردان تماشایی گل دوم رئال مادرید را به ثمر رساند تا شاگردان کارلو آنچلوتی به دومین پیروزی خود در آمریکا دست یابند.

 

آرسنال ۵ - بارسلونا ۳/ توپخانه آرتتا مقابل تیم ژاوی فعال شد

بارسا در اولین بازی دوستانه پیش فصل خودش مقابل آرسنال قرار گرفت و در یک بازی پر گل شکست خورد.

 

دیدار دوستانه فوتبال،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

قرار نبود اولین بازی دوستانه بارسلونا در تور پیش فصل آمریکا مقابل آرسنال باشد، اما پس از لغو دیدار با یوونتوس به دلیل شیوع ویروس در اردوی بلوگرانا، ژاوی و شاگردانش اولین بازی دوستانه خودشان را مقابل آرسنال برگزار کردند. در سمت دیگر زمین آرسنالی قرار گرفته بود که این چهارمین بازی دوستانه پیش فصلش به حساب می‌آمد، درست پس از شکست ۲-۰ مقابل منچستریونایتد.

 

در دیداری از ساعت ۶:۳۰ پنجشنبه آغاز شد، هفتاد هزار تماشاگر در استادیوم سوفای شهر اینگلوود کالیفرنیا شاهد بازی دوستانه میان تیم‌های بارسلونا و آرسنال بودند. دو گل لواندوفسکی و رافینیا در نیمه اول با گل‌های ساکا و کای هاورتس پاسخ داده شد و پس از آن ژاوی تصمیم گرفت همه ۱۱ بازیکن ترکیب اولیه تیمش را تعویض کند.

 

تعویض‌های آرسنال در نیمه دوم به تدریج شروع شد و در همین نیمه بود که لیاندرو تروسار به ستاره بازی تبدیل شد. تروسار دو گل زیبا وارد دروازه اینیاکی پنیا کرد و همین دو گل سرنوشت بازی را تعیین کرد. بارسا هیچ پاسخی برای گل‌های تروسار نداشت و در آخرین دقایق گل فران تورس باز هم توسط آرسنالی‌ها و این بار فابیو ویرا پاسخ داده شد. بازی در نهایت با نتیجه ۵-۳ به سود آرسنال خاتمه یافت.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------