نامه وکیل برانکو به مدیرعامل پرسپولیس/ تلاش برای فسخ توافقی ادامه دارد



اخبار,اخبار ورزشی,برانکو

وکیل سرمربی سابق تیم پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به این باشگاه خواستار توافق برای فسخ قرارداد موکلش با پرسپولیس شده است.

به گزارش فارس، از آنجایی که قرارداد برانکو ایوانکوویچ با باشگاه پرسپولیس هنوز فسخ نشده، وکیل این مربی کروات در تلاش است تا زمینه فسخ توافقی برانکو با پرسپولیس را فراهم بیاورد. 

 

در همین رابطه وکیل برانکو نامه‌ای به ایرج عرب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داده و در این نامه خواستار این شده تا طی برگزاری جلسه‌ای، به توافقات برای فسخ قرارداد دست پیدا کند. 

 

با این اقدام برانکو، به نظر می‌آید او هم همانند پرسپولیس علاقمند به ورود نهادهای قضایی فیفا به این پرونده نیست و تلاش می‌کند تا به صورت توافقی و مسالمت‌آمیز از پرسپولیس جدا شود. 

 

به نظر می‌رسد پس از انتخاب سرمربی جدید، مذاکرات با وکیل برانکو برای فسخ قرارداد با پرسپولیس انجام شود. 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------