آخرین اخبار ورزشی

سردبیر آ.اس: به‌خاطر رأی به امباپه به جای یامال تهدید به مرگ شدم

سردبیر آ.اس: به‌خاطر رأی به امباپه به جای یامال تهدید به مرگ شدم

فلیکس دیاز، سردبیر آ.اس، می‌گوید پس از قرار دادن امباپه بالاتر از لامین یامال در رأی‌گیری توپ طلای ۲۰۲۶، با تهدید به مرگ و…

سردبیر آ.اس: به‌خاطر رأی به امباپه به جای یامال تهدید به مرگ شدم



سردبیر آ.اس: به‌خاطر رأی به امباپه به جای یامال تهدید به مرگ شدم
فلیکس دیاز، سردبیر آ.اس، می‌گوید پس از قرار دادن امباپه بالاتر از لامین یامال در رأی‌گیری توپ طلای ۲۰۲۶، با تهدید به مرگ و آزار روبه‌رو شده است؛ او از حق رأی مستقل خبرنگاران دفاع کرد.

به گزارش ورزش سه، فلیکس دیاز، سردبیر روزنامه اسپانیایی آ.اس، در برنامه تلویزیونی ال‌چیرینگیتو از تهدیدها و توهین‌هایی سخن گفت که پس از رأی او در انتخاب توپ طلای ۲۰۲۶ متوجهش شده است. او در فهرست خود کیلیان امباپه را اول و لامین یامال را دوم قرار داده بود.

واکنش‌هایی فراتر از اختلاف ورزشی

دیاز توضیح داد واکنش‌ها فقط مخالفت با یک ارزیابی فوتبالی نبوده و به آزار، تهدید و تحریک دیگران علیه او رسیده است. به گفته او، افراد نزدیکش نیز از این وضعیت تأثیر گرفته‌اند و نگرانی برای اطرافیان، بخشی از پیامدهای ماجرا بوده است.

او گفت اختلاف نظر درباره انتخاب بازیکنان را می‌پذیرد، اما مخالف آن است که یک رقابت ورزشی بهانه حمله به افراد شود. دیاز همچنین از پیوند زدن وطن‌پرستی با اجبار به رأی دادن به بازیکن هم‌وطن انتقاد کرد؛ به‌ویژه آنکه چهار بازیکن تیم ملی اسپانیا در فهرست انتخابی‌اش حضور داشته‌اند.

 

2555878

 

سردبیر آ.اس گفت انتظار نداشته واکنش‌ها تا این حد شدت بگیرد. با وجود حضور بازیکنان اسپانیایی در انتخاب‌هایش، او با تلاش‌هایی برای تخریب وجهه و تحریک مخاطبان علیه خود مواجه شده است.

دفاع از معیار فنی رأی

از نظر دیاز، عملکرد کلی امباپه در ارزیابی شخصی و فنی او برتر از یامال بوده است. او تأکید کرد رأی خبرنگار در توپ طلا به تشخیص حرفه‌ای و سنجش سطح بازیکنان بستگی دارد و هیچ مقرراتی داور را مجبور نمی‌کند نام یک هم‌وطن را در صدر قرار دهد.

دیاز در پایان دریافت تهدید به مرگ را تأیید کرد، هرچند گفت به این تهدیدها توجهی نمی‌کند. او موضع برخی همکارانش را ناامیدکننده خواند، اما همچنان به حرفه خبرنگاری و عضویت در جمع داوران توپ طلا افتخار می‌کند. به گفته او، اگر دوباره در همین موقعیت قرار گیرد، بدون تردید همین راه حرفه‌ای را انتخاب خواهد کرد.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------