وقتی کاپیتان داغ کرد؛ طارمی بیخود کرده گفته گنده پرسپولیس هستم
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
واکنش بنگر به ادعای شماره 9؛
وقتی کاپیتان داغ کرد؛ طارمی بیخود کرده گفته گنده پرسپولیس هستم
به گزارش راد نیور، وقتی جلسه مدیر موقت باشگاه پرسپولیس با بازیکنان این تیم تمام شد، محسن بنگر بلافاصله از ساختمان باشگاه بیرون آمد و سوار اتومبیل شد تا به خانه برود.
بنگر درخواست خبرنگاران حاضر برای مصاحبه را رد کرد و گفت قصد حرف زدن ندارد اما وقتی یک خبرنگار به کاپیتان پرسپولیس گفت: «سر تمرین وقتی بزرگ تر های تیم نتوانستند مانع اعتصاب جوانترها شوند، ما کنار فنس ایستاده بودیم که طارمی به بوقچی پرسپولیس دستور داد خبرنگاران را بیرون کند. وقتی اعتراض کردیم و گفتیم تو کاره ای نیستی و بگو بزرگ ترهای تیم بیایند، طارمی فریاد زد گنده پرسپولیس من هستم، بروید بیرون!»
بنگر که قصد مصاحبه نداشت، وقتی این روایت را شنید، از کوره در رفت و گفت: «چی گفته؟ کی گفته؟ طارمی گفته گنده پرسپولیس است؟ طارمی بیخود کرده گفته گنده پرسپولیس است!»
اما بنگر بلافاصله از آنچه گفته بود پشیمان شد و از خبرنگاران خواست به جای طارمی بیخود کرده از قول او بنویسند؛ «نمی دانم چرا طارمی چنین حرفی زده و بروید از خودش بپرسید چرا احساس کردی گنده پرسپولیس هستی و این چه حرفی است که زدی؟!»
اخبار ورزشی - رادنیوز