امثال مایلی کهن دودوزه باز نیستند / کی روش می خواهد علیه ایران مدرک تهیه کند
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
به گزارش جام نیـوز، محمد مایلی کهن منتقدانی در ایران دارد. در این مدت موضع گیری ها علیه او زیاد بوده و حتی بعضی از بازیکنان تیم ملی درباره اش حرف زدند. سید مصطفی هاشمی طبا اما از مایلی کهن دفاع می کند.
او در این باره توضیح می دهد: «مایلی کهن حرف دلش را می زند. حالا بعضی ها از دل حرف نمی زنند و دوست دارند مراعات حال همه را کنند و بعضی ها مثل مایلی کهن هر چه در دلشان هست می گویند. به هر حال این حرف ها هم ممکن است به آدم هایی بر بخورد. شاید هم تمام حرف هایشان درست نباشد ولی حداقلش این است که امثال مایلی کهن دودوزه باز نیستند و تو روی آدم ها حرف هایشان را می زنند.»
او در پاسخ به این سوال که آیا مایلی کهن جو را متشنج می کند می گوید: «ببینید زمانی که بنده خودم رئیس بودم، کاریکاتورم را کشیدند و کلی علیه ام در روزنامه ها نوشتند. بنده مشکلی نداشتم. آقای مایلی کهن هم فوتبال را متشنج نمی کند بلکه نظرش را می دهد.»
هاشمی طبا همچنین درباره کارلوس کی روش و استعفای او از تیم ملی توضیح می دهد: «آقای کی روش کارش را بلد است ولی فدراسیون ما شده فدراسیون کی روش. این چه وضع مربیگری است؟ همه چیز ما لنگ کی روش است؟ او هر کاری دوست دارد در این فوتبال می کند. مدام می گوید امکانات ندارد. مگر از روز اول با همین امکانات نیامدید؟ من فکر می کنم این حرف ها را می زند که او را از فوتبال بیرون کنند تا بتواند علیه ایران مدرک تهیه کند و پولش را بگیرد. نمی دانم چرا با او برخوردی نمی شود. همه فوتبال ما را تهدید می کند.»
اخبار ورزشی - جام نیوز