ساپینتو: خیلی مثبت و پرانرژی هستیم تا یک نتیجه خوب را کسب کنیم | رضاییان: استقلال برای هواداران است



ساپینتو،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی مثبت و پرانرژی هستیم که یک بازی خوب را به نمایش بگذاریم و در نهایت یک نتیجه خوب را کسب کنیم.

به گزارش تسنیم، ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از دیدار استقلال مقابل المحرق بحرین در هفته دوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 اظهار داشت: فردا دومین بازی آسیایی‌مان را داریم و به واقع اولین بازی خانگی ماست. خیلی مثبت و پرانرژی هستیم که یک بازی خوب را به نمایش بگذاریم و در نهایت یک نتیجه خوب را کسب کنیم تا بتوانیم این پیروزی را به خودمان و هواداران، خانواده استقلال و پیشکسوتان هدیه بدهیم که از اول فصل حمایت‌مان کردند و ما را باور داشتند.

 

آماده‌ایم فردا اولین بردمان در آسیا را کسب کنیم

وی در ادامه افزود: درباره بازی فردا باید بگویم که حریف تیم خوبی است که بازیکنان خوبی دارد و از بازیکنان تیم ملی بهره می‌برد. نباید اینطور فکر کنیم که این تیم از بحرین است و بازیکنان ضعیفی دارد. این درست نیست. این تیم بازیکنانی دارد که می‌توانند در بهترین تیم‌ها و لیگ‌ها بازی کنند. ما تیم حریف را آنالیز کردیم؛ چه فردی و چه گروهی و باید بگویم که بازیکنان خوبی دارند. آماده‌ایم که فردا مقابل این تیم بازی کنیم و اولین برد را کسب کنیم.

 

از نظر ایجاد فرصت و به لحاظ آماری از همه تیم‌ها بالاتر هستیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه علاجی برای خروج استقلال از این وضعیت دارد، گفت: راجع به حال و هوای تیم باید بگویم از وقتی که کار را شروع کرده‌ام، جو تیمی خیلی خوب بوده است و خیلی خوب تمرین می‌کنیم. شدت تمرینات رقابتی بوده است و همه در حال تلاش هستند. من از بازیکنانم، کیفیت‌شان و تمرینات راضی هستم و چیزی برای گفتن ندارم. ما البته که پیروز هستیم و وقتی که برنده شویم، خوشحال می‌شویم. نمی‌خواهم بگویم که کارهای خارق‌العاده‌ای انجام می‌دهند، اما همین کارهایی که می‌کنند، کافی است و اینکه با تمام وجود تلاش می‌کنند تا برنده شوند. آمار را هم که می‌بینید، از نظر ایجاد فرصت و به لحاظ آماری از همه تیم‌ها بالاتر هستیم. به دنبال آن شانس هم می‌دویم. ما جنگنده هستیم و هیچ وقت تسلیم نمی‌شویم و با این ذهنیتی که داریم، اتفاقات خوبی منتظرمان است.

 

***

 

رضاییان: استقلال برای هواداران است

رامین رضاییان در نشست خبری پیش از دیدار استقلال مقابل المحرق بحرین در هفته دوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 اظهار داشت:  بازی اول را واگذار کردیم و چیزی جز شرمندگی برای هواداران نداشتیم. امیدوارم در بازی سختی که فردا داریم، با تمام وجود بازی کنیم. از هواداران نیز می‌خواهم که فردا با همه وجود به استادیوم بیایند و از استقلال حمایت کنند. این تیم برای هواداران است، در روزهای بد ما نقش داریم و روزهای خوب فقط برای هواداران است.

 

وی در ادامه افزود: من به بازی فردا باور دارم و امیدوارم یک اتفاق خیلی خوب بیفتد. خواهشم از هواداران این است که از همه بازیکنان حمایت کنند و به تیم ما باور داشته باشند، چون ما یک خانواده هستیم. مربی‌مان خیلی زحمت می‌کشد. من همیشه واقعیت‌ها را می‌گویم. می‌خواهم مثالی بزنم. بازی تخته را همه بلد هستند، روزی که تاس خوب برای‌تان نباشد، نمی‌توانید خوب بازی کنید. مطمئناً به‌زودی نوبت جفت شش ساپینتو هم می‌شود و مطمئننم اتفاقات خوبی برای استقلال رقم می‌خورد و روزهای خوب از راه خواهد رسید و روزهای بد همیشگی نیست.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------