بلاتکلیفی میزبانی استقلال ادامه دارد؛ شهرقدس میزبان لیگ، AFC با میزبانی عراق مخالفت کرد



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
سازمان لیگ محل برگزاری شش مسابقه از سه هفته نخست لیگ برتر را اعلام کرد که بر این اساس استقلال و پرسپولیس دیدارهای خانگی خود را در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار خواهند کرد. همزمان کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز با درخواست استقلال برای میزبانی در عراق مخالفت کرد تا آبی‌پوشان ناچار به معرفی گزینه‌ای جدید شوند.

سازمان لیگ فوتبال ایران ورزشگاه محل برگزاری شش مسابقه از هفته‌های اول تا سوم لیگ برتر فصل ۱۴۰۶-۱۴۰۵ را اعلام کرد.

 

بر این اساس، دیدار استقلال و مس شهر بابک در هفته نخست، ساعت ۱۹:۳۰ روز جمعه ۲۳ مرداد و همچنین دیدار استقلال و سپاهان در هفته دوم، ساعت ۱۹:۳۰ روز یکشنبه اول شهریور، در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار خواهد شد.

 

همچنین دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان از هفته دوم، ساعت ۱۹:۳۰ روز چهارشنبه ۲۸ مرداد در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار می‌شود.

 

در دیگر مسابقات اعلام‌شده، استقلال خوزستان در هفته نخست مقابل آلومینیوم اراک و در هفته سوم برابر نساجی مازندران در ورزشگاه پاس تهران به میدان خواهد رفت. دیدار پیکان و گل‌گهر سیرجان نیز روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد در ورزشگاه پاس تهران برگزار می‌شود.

 

در همین حال، کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست باشگاه استقلال برای میزبانی مسابقات لیگ نخبگان آسیا در شهر بصره عراق مخالفت کرد.

 

با این تصمیم، استقلال باید کشور دیگری را برای میزبانی دیدارهای آسیایی خود به AFC معرفی کند. پیش از این، امارات به‌عنوان گزینه دوم باشگاه برای میزبانی مطرح شده بود.

 

قرعه‌کشی لیگ نخبگان آسیا قرار است ۲۷ مرداد برگزار شود و استقلال و تراکتور حریفان خود را در این رقابت‌ها خواهند شناخت.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------