درآمد مایلیکهن از رای دادن به احمدینژاد چقدر بود؟
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
مایلیکهن چه گفته بود؟
مربی اسبق تیمملی روز شنبه و ساعاتی بعد از نشست دادکان، به خبرنگاران گفت: «باید نقدی هم در مورد آقای دادکان داشته باشم. او در زمان ریاست صفاییفراهانی میگفت چرا چهار خبرنگار به نامهای جهانگیر کوثری، اردشیر لارودی، منوچهر زندی و خوانساری ماهانه از فدراسیون پول میگیرند اما خود دادکان 300خبرنگار را به آلمان اعزام کرد. اصلا دادکان چطور رییس فدراسیون بود؟ دادکان مسوول برگزاری جشن ازدواج دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی بود که در این مراسم محمد خاتمی هم حضور داشت. در همان هنگام دادکان به خاتمی گفته بود که من نباید اینجا باشم بلکه جای من فدراسیون فوتبال است.»
مایلیکهن که همیشه به ایراد سخنان جنجالی شهره بوده، در ادامه گفته است: «پس از این موضوع دادکان مشاور صفاییفراهانی شد و سر از فدراسیون درآورد. محمد مایلیکهن وابسته به کسی نیست و به هیچ گروه خاصی تعلق ندارد. اگر میگویم احمدینژاد را دوست داشته و دارم برای اینکه به این موضوع اعتقاد دارم و این به آن معنی نیست که در باند احمدینژاد باشم. باز هم میگویم صفاییفراهانی یکی از بهترینها بود. فراهانی که با احمدینژاد نبود اما عملکرد خوبی داشت. من کارمند محمد علیآبادی بودم و همان زمان به علیآبادی گفتم استعفا بده چون ورزشی نیستی. در جنوبشرق آسیا وقتی مدیران اشتباهی میکنند، هاراگیری میکنند. من نمیگویم علیآبادی خودکشی میکرد بلکه او استعفا میداد.»
مدیرفنی سابق تیم ملی امید اشاراتی هم به اختلافات دادکان و صفاییفراهانی داشت: «زمانیکه به دیدار صفایی فراهانی رفته بودم، او به من گفت که دادکان تمام اسناد فدراسیون فوتبال را زیر و رو کرده تا بتواند مدرکی علیه من پیدا کند. او مدرکی مبنی بر هزینه 15دلاری یک خبرنگار توسط تیم ملی پیدا کرده که در فرودگاه از مینیبار چیزی خریده است. مینیبار میتواند بیسکوییت، آب معدنی، نوشابه یا نوشیدنیهای غیرمجاز داشته باشد. معلوم نیست آن خبرنگار چه چیزی را خریده است. پس ما نمیتوانیم بگوییم چون از مینیبار خرید کرده، غیرقانونی بوده است.»
اما انتقادات مایلیکهن جایی بیشتر از همیشه مورد توجه قرار گرفت که ادعای دادکان مبنیبر سیاسی نبودن را زیرسوال برد: «مگر نه اینکه فدراسیون دادکان سیاسیترین فدراسیون فوتبال ایران بود؟ نگاهی به ترکیب هیات رییسه آن فدراسیون بیندازید. سردار یعقوبی قائممقام فرمانده نیروی انتظامی، آصفی سفیر و سخنگوی وزارت امور خارجه، سازگارا نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی، شجاعیبرهان معاون وزیر بازرگانی و پسر آقای رفیقدوست، آیا اینها ورزشی بودند؟»
مایلیکهن در این بین محسن مهرعلیزاده را هم بینصیب از کنایههایش نگذاشته اما با این همه اقدامات او را مفید ارزیابی میکند: «در همان دوره، نزدیک بود به جامجهانی نرویم و در همان مرحله اول حذف شویم. ما در ایران به اردن باختیم. همان زمان میگفتند به هیچوجه شاهرخی را کنار نمیگذارند پس چه شد که یکباره برانکو آمد؟ چه شد که خداداد عزیزی و هاشمیان به تیم اضافه شدند؟ ماجرا این است که آقای مهرعلیزاده، رییس سازمان تربیتبدنی وقت که باوجود آنکه چیزی از ورزش نمیدانست این سمت را داشت، از آتن زنگ زد و به دادکان دستور داد که باید خداداد و هاشمیان بیایند.»
واکنش یاران دادکان
مایلیکهن در گردوخاک جدید خود اشاراتی مستقیم به اعضای هیاترییسه فدراسیون دادگان داشته و آنها را سیاسیترین فدراسیون تاریخ دانسته است. اما این ادعای آقای مایلیکهن خیلی زود پاسخ داده شد، روز گذشته اعضای آن هیاترییسه در بیانیهای خطاب به مایلیکهن نوشتند: «با عنایت به اظهارات آقای مایلیکهن مبنی بر سیاسی بودن فدراسیون فوتبال در دوره ریاست برادر ارزشمندمان جناب آقای دکتر دادکان و ذکر اسامی هیات رییسه بدینوسیله بار دیگر اعلام میکند که کلیه اقدامات هیات رییسه فقط در راه اعتلا و رشد فوتبال کشور بوده که کسب موفقیتهای ارزشمند در طول دوره ریاست جناب آقای دکتر دادکان گواه کافی بر این موضوع است.
ولی در اینجا از آقای مایلیکهن سوال میکنیم شما که علاقهتان به دولت قبلی اعتقادی است و در اثر این علاقه اعتقادی و رای به آن، چند روز سرمربی تیم ملی و بعد از آن سرمربیگری چند تیم لیگ برتری را عهدهدار شدید، به ملت عزیزمان بفرمایید درآمد حاصل از آن رای دادن چقدر بوده است؟»
سوال مهمی که مایلیکهن هیچوقت به آن پاسخ نداده و بعید است در روزهای آتی هم پاسخی برای آن داشته باشد.
اخبار ورزشی - امید