مربی یوونتوس متهم به قتل شد



مربی یوونتوس متهم به قتل شد

کاررا برای این که در کشته شدن دو زن در سال 2011 نقش داشته به دادگاه احضار شد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

سایت گل – ماسیمو کاررا، مربی موقت یوونتوس به‌دلیل حضور در تصادفی مرگبار بازجویی شده است.

این مدافع سابق یووه و دو نفر دیگر در این تصادف که منجر به مرگ دو زن جوان شد نقش داشته‌اند و حکم دادگاه در 9 اکتبر اعلام می‌شود.

این دو زن 23 ساله به نام‌های کیارا وارانی و پاتریتسیا پانینفورنی جان خود را در این حادثه از دست دادند. ماجرا این بود که سه خودرو در ساعات اولیه اولین روز سال میلادی گذشته به هم برخورد کردند. زمانی که سرنشینان هر سه خودرو پیاده شدند تا خسارت وارده را بررسی کنند، مرسدس کلاس R کاررا از راه رسید و به فورد کا زد. این تصادف جدید یکی از زنان را درجا کشت و زن دیگر هم در بیمارستان جان باخت.

وکلای مربی یوونتوس گفته‌اند چراغ‌های بزرگ‌راه در آن هنگام از شب ضعیف و کم‌نور بوده و کاررا نتوانسته ماجرای پیش رو را ببیند.

اما وکیل قربانیان گفته او باید می‌دید که خودروها ثابت بوده‌اند و به این ترتیب می‌توانست کاملا از تصادف جلوگیری کند.

کاررا مربی روزهای بازی یوونتوس است. آنتونیو کونته، مربی اصلی یووه به دلیل ماجراهای اسکومسه‌پولی ده ماه از حضور در کنار میدان محروم است./گل

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------