رژوزه: دیگر با کریمی مشکل ندارم/ اشتباهی پیش آمد اما تمام شد



پس از آشتی با جادوگ

رژوزه: دیگر با کریمی مشکل ندارم/ اشتباهی پیش آمد اما تمام شد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اتفاق خوبی برای پرسپولیس و هوادارانش افتاد و من هم دیگر با علی کریمی مشکلی ندارم.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

مانوئل ژوزه پس از آشتی با علی کریمی در تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به مسائلی که ناخواسته پیش آمده بود، خوشبختانه همه چیز برای من و کریمی حل شد و من دیگر با او هیچ مشکلی ندارم.

وی افزود: این یک اتفاق بسیار خوب برای پرسپولیس و هوادارانش است و من امیدوارم هرچه سریعتر مصدومیت کریمی برطرف شود.

ژوزه ادامه داد: متأسفانه کریمی دچار مصدومیت بدی شده و باید با حضور در تمرینات و سپس رفع مصدومیت به او کمک شود تا به شرایط ایده‌آل برگردد. خوشبختانه همه باید از الان مانند گذشته با رفع برخی از سوءتفاهمات برای نتیجه‌ گرفتن پرسپولیس بیشتر تلاش کنیم. اتفاقی که افتاد به نفع همه بود.

وی خاطرنشان کرد: دیگر نمی‌خواهم این مسئله را حل کنم مشکل من با علی کریمی تمام و حل شد. الان همه باید کمک کنیم تا پرسپولیس به نتیجه دلخواه برسد. امیدوارم که او برای بازی‌های بعدی پس از رفع مصدومیت شرایط ایده‌آل پیدا کند اما مهم این بود که یک اشتباه اتفاق افتاد اما تمام شد و حالا علی می‌خواهد به ما کمک کند./فارس

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------