حمله به هتل محل اقامت سرخپوشان/یگان ویژه به داد پرسپولیس رسید



 ضرب و شتم هواداران پرسپولیس

یگان ویژه به داد پرسپولیس رسید

حمله به هتل محل اقامت سرخپوشان و ضرب و شتم هواداران پرسپولیس

برخی هواداران تیم فوتبال داماش ضمن سنگ باران هتل محل اقامت سرخپوشان برخی هواداران پرسپولیس را مورد ضرب و شتم قرار داده و صحنه‌هایی بسیار تاسف برانگیز و تلخ را به وجود آوردند.

به گزارش  فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در پایان دیدار پرسپولیس و داماش بیش از 70 تن از تماشاگران تیم داماش به هتل کادوس، هتل محل اقامت سرخپوشان حمله‌ور شده و با سنگ و اشیای متفرقه این هتل را سنگ باران کرده و خساراتی را به بار آوردند.

آنها همچنین به تعدادی از هواداران پرسپولیس که برای تشکر از بازیکنان به هتل کادوس رفته بودند حمله‌ور شده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده و حتی به گفته برخی مسئولان باشگاه به چند هوادار با چاقو حمله‌ور شدند.

صحنه‌های بسیار تاسف برانگیز و تلخی مقابل هتل محل اقامت سرخپوشان رقم خورد که قطعا از سوی باشگاه پرسپولیس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

یگان ویژه نیروی انتظامی شهرستان رشت تلاش بسیاری کرد تا مانع از رقم خوردن اتفاقاتی بدتر از این شود. یگان ویژه با اقدامات ضربتی خود تماشاگران خشمگین و عصبانی داماش را در نهایت متفرق کردند./فارس

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------