کرانچار: سپاهان کیفیت گرفتن هر دو جام را دارد



زلاتکو کرانچار,اخبار ورزشی,تیم فوتبال سپاهان

کرانچار: سپاهان کیفیت گرفتن هر دو جام را دارد

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: ظرفیت قهرمانی در هر دو جام لیگ برتر و حذفی کشور را داریم و تمام تلاشمان را برای این مهم به کار می‌گیریم.

زلاتکو کرانچار در گفت‌وگو با فارس با اشاره به بازی تیمش برابر نفت تهران اظهار کرد: هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند اما به دلیل یک روز استراحت بیشتر که پس از بازی برابر الاهلی داشتیم این موضوع به طور کامل به سود تیم ما شد، طراوت مجدد تیم خودمان را به دست آوردیم و توانستیم نفت را با شکست بدرقه کنیم.

وی تصریح کرد:  به اعتقاد من در سیستم دفاع تیمی چندان بد عمل نکردیم و با توجه به اینکه 10 نفره شدیم رخ دادن برخی اشتباهات اجتناب‌ناپذیر است.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به این سئوال که آیا تمایل دارید نوید قهرمانی را در یک یا هر دو جام به هواداران سپاهان بدهید، افزود: به طور قطع من نمی‌توانم چنین قولی بدهم اما می‌توانم بگویم که تمام تلاشمان را برای این موضوع در هر دو جام به کار می‌گیریم چرا که کیفیت این کار را داریم.

وی ادامه داد:  یک بازی سرنوشت‌ساز با استقلال در پیش داریم که سرنوشت قهرمانی را رقم می‌زند و از طرفی دیگر با پرسپولیس در فینال جام حذفی بازی داریم که این تیم هم تیم قدرتمندی است.

کرانچار در پاسخ به این سئوال که به نظر می‌رسد سپاهان 10 نفره بهتر نتیجه می‌گیرد، گفت: به طور قطع این صحبت حرف بجایی است اما با کم شدن تعداد بازیکنان درون زمین اوضاع به مراتب سخت‌ و شرایط مشکل می‌شود چرا که نمی‌توان با یک بازیکن کمتر ریتم بازی را به همین صورت پیشین حفظ کرد، نباید دچار توهم شویم و باید همیشه شرایط مسابقه را به صورت عادی طی کنیم./فارس

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------