دغدغه‌ها و دلخوری‌های بهترین ورزشکار ایران در پارالمپیک لندن



پارالمپیک,محسن کاییدی

دغدغه‌ها و دلخوری‌های بهترین ورزشکار ایران در پارالمپیک لندن

دارنده نشان طلا و نقره پارالمپیک لندن با این‎که از بی‎توجهی به ورزشکاران جانباز و معلول انتقاد دارد اما می‎گوید دوست ندارد حرفی بزند؛ چون فایده‎ای ندارد.

محسن کاییدی ، با ابراز نارضایتی از وضعیت موجود، افزود: فعلاً تمریناتم را در خرم‎آباد پیگیری می‎کنم. مربی ندارم اما آقای بهرامی به من لطف دارد و با این‎که قراردادی با فدراسیون ندارد، روزهای زوج بنده را تمرین می‎دهد.

وی ادامه داد: بعد از پارالمپیک فدراسیون برنامه‎ای ندارد تا مسابقات جهانی که اواخر تیرماه برگزار می‎شود. باید در مسابقات مختلف، اردوها و... شرکت کنیم تا برای مسابقات پیش رو آماده باشیم اما هیچ برنامه‎ای نیست تا مسابقات جهانی!

کاییدی خاطرنشان کرد: می‎گویند قصد دارند استعدادیابی کنند اما وقتی نمی‎توانند قهرمانان فعلی را حفظ کنند چگونه می‎خواهند استعدادها را به سمت ورزش بیاورند؟ اگر قصد دارند ورزش جانبازان و معلولان پیشرفت کند اول قهرمانان فعلی را حفظ کنند بعد سراغ استعدادیابی بروند.

دارنده مدال طلا و نقره پارالمپیک در پرتاب نیزه و وزنه، با بیان این‎که برای کسب این مدال‎ها زجرهای زیادی کشیده‎ام، تأکید کرد: بهترین ورزشکار ایران در پارالمپیک بودم اما با ورزشکاری که تازه به این رشته آمده به لحاظ امکانات هیچ فرقی ندارم.

این ورزشکار لرستانی با اشاره به این‎که بعد از پارالمپیک هیچ‎کدام از وعده‎های مسوولان استانی عملی نشده، تصریح کرد: با این‎که 6 ماه از آن مسابقات گذشته اما وعده‎ها در حد حرف مانده و هیچ خبری نیست. با این‎که به همراه فرزاد سپهوند و کامران شکری سالاری برای اولین بار در تاریخ المپیک و پارالمپیک، ورزشکاری از لرستان مدال می‎گرفت اما هیچ مسوولی برای ما کاری نکرد.

کاییدی اضافه کرد: بیشتر ورزشکاران مدال‎آور پارالمپیک در سایر استان‎ها با مساعدت مسوولان استانی‎شان شاغل شدند و با این‎که به ما قول دادن که شاغل می‎شویم اما هنوز بیکاریم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا که چه خواسته‎ای از مسوولان دارید؟ گفت: وضعیت مربی‎ام مشخص باشد و امکانات بهتری در اختیار ما بگذارند. اگر بخواهم گلایه کنم حرف‎های زیادی برای گفتن دارم اما دوست ندارم گلایه کنم.

رکورددار پرتاب نیزه جهان در پایان گفت: با فرزاد سپهوند در خرم‎آباد تمرین می‎کنم. چند روز پیش رکورد خودم را در تمرین‎ها شکستم و برای مسابقات جهانی سعی می‎کنم رکورد تمرین‎ها را هم ارتقا دهم./ایسنا

 

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------