نیمار هم به رکورد ایمون زاید نرسید!



اخبار,نیمار حونیور,بارسلونا


اخبار ورزشی - نیمار هم به رکورد ایمون زاید نرسید!
چهارشنبه‌شب نیمار حونیور در ترکیب بارسلونا خوش درخشید و توانست اولین هت‌تریکش را برای آبی‌و‌اناری‌ها انجام بدهد. او در پیروزی شش بر یک بلوگرانا مقابل سلتیک گل‌های سوم، چهارم و پنجم تیمش را به ثمر رساند.

 

نکته قابل توجه در مورد هت‌تریک نیمار، فاصله زمانی کوتاه آن بود؛ جایی که ستاره برزیلی تنها ظرف 13 دقیقه موفق شد سه بار دروازه حریف را باز کند. نیمار با این دستاورد، رکوردهای زیادی را جابه‌جا کرد.

 

او اولین بازیکنی شد که در تاریخ لیگ قهرمانان موفق شده برابر سلتیک هت‌ترک کند. نیمار حالا نخستین کسی است که هم در لیبرتادورس و هم در لیگ قهرمانان هت‌تریک کرده است.

 

همچنین حدنصاب خلق شده توسط بازیکن برزیلی، در واقع سریع‌ترین هت‌تریک تاریخ بارسلونا و چهارمین هت‌تریک سریع لیگ قهرمانان اروپا به حساب می‌آمد. با این همه، نیمار هنوز با یک رکورد خلق شده در فوتبال باشگاهی ایران فاصله دارد؛ هت‌تریک ظرف 9 دقیقه که توسط ایمون زاید در داربی تهران رقم خورده است!
اخبار ورزشی - بانک ورزش

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------