صعود بیلبائو و اسپانیول به یکچهارم نهایی کوپا دلری/صعود میلان و سیهنا به مرحله بعدی کوپا ایتالیا
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
اخبار ورزشی - جام حذفی اسپانیا
صعود بیلبائو و اسپانیول به یکچهارم نهایی کوپا دلری
به گزارش خبرگزاری فارس، از دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اسپانیا دو دیدار به طور همزمان برگزار شد که طی آن تیم فوتبال اسپانیول در حالی در خانه به مصاف آلکورکون رفت که در دیدار رفت با نتیجه یک بر صفر مغلوب این تیم شده بود.
دیدار این دو تیم در نهایت با نتیجه 4 بر 2 به سود اسپانیول خاتمه یافت و اسپانیول موفق شد در مجموع با پیروزی 4 بر 3 مقابل آلکورکون به مرحله یک چهارم نهایی صعود کند.
سیمائو در دقیقه 10 و سرخیو گارسیا 23 (پنالتی)، آلوارز 84 و پیتزی 86 برای اسپانیول گلزنی کردند و اسکار پلانو 4 و خاویتو 80 برای آلکورکون گل زدند.
در دیدار دیگر اتلتیک بیلبائو موفق شد در ورزشگاه خانگی خود با نتیجه 2 بر صفر بر بتیس غلبه کند و ضمن جبران شکست یک بر صفر دیدار رفت، در مجموع با پیروزی 2 بر یک مقابل بتیس به یک چهارم نهایی کوپا دلری صعود کند.
-----------------------------
جام حذفی ایتالیا
صعود میلان و سیهنا به مرحله بعدی کوپا ایتالیا
به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه رقابتها از جام حذفی ایتالیا، کوپا ایتالیا تیمهای آث میلان و سیهنا به مرحله بعد صعود کردند.
سیهنا در حالی که در خانه کاتانیا میهمان بود، موفق شد میزبان خود را با نتیجه 4 بر یک شکست دهد.
پائولوچی در دقیقه 24، والیانی 59، پالزتی 90 و روزتی 90 برای سیهنا گلزنی کردند و تنها گل میزبان را لتو در دقیقه 4 به ثمر رساند.
در دیدار دیگر آث میلان با مربیگری تاسوتی در ورزشگاه خانگی خود سنسیرو موفق شد با نتیجه 3 بر یک بر اسپزیا غلبه کرده و به مرحله بعد صعود کند.
روبینیو در دقیقه 28 و پاتزینی 31 و هوندا 47 برای میلان در این دیدار گلزنی کردند و فراری در دقیقه 90 تک گل میهمان را وارد دروازه میهمان کرد.
اخبار ورزشی - فارس