واکنش گل محمدی به ازدست دادن قهرمانی در فولاد شهر



اخبار,تیم فوتبال نفت تهران

 

اخبار ورزشی - گل‌محمدی: هدف‌مان کسب سهمیه بود/به توافق برسم در نفت می‌مانم

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت: در حال حاضر فصل تمام شده و باید خودمان را برای پلی‌آف تیم قهرمانان آماده کنیم من شرایطم را با باشگاه در میان می‌گذارم اگر به توافق رسیدیم در این تیم می‌مانم.

به گزارش خبرگزاری فارس، یحیی گل‌محمدی پس از شکست یک بر صفر مقابل سپاهان اظهار داشت: بازی زیبایی بود موقعیت‌های زیادی هم ایجاد شد سپاهان شانس‌ زیادی برای گلزنی داشت ما هم می‌توانستیم دروازه این تیم را باز کنیم.

وی ادامه داد: باخت یک بر صفر مقابل سپاهان هم برای ما خوب بود چون توانستیم سهمیه آسیا را کسب کنیم.

گل‌محمدی در خصوص قهرمانی فولاد عنوان کرد: این تیم مستحق قهرمانی بود فرکی مربی بزرگ و با شخصیتی است که زحمت زیادی در این فصل برای تیمش کشید.

سرمربی نفت تهران عنوان کرد: از بازیکنان تشکر می‌کنم که یک سال از جان مایه گذاشتند و با بودجه کم 6.5 میلیاردی توانستند سهمیه آسیا را کسب کنند برای من افتخار بود که در خدمت نفت بودم از همه مسئولان باشگاه تشکر می‌کنم شاید در ظاهر ما تماشاگر آن چنانی نداشته باشیم اما این تیم متعلق به خانواده بزرگ نفت است.

گل‌محمدی در پاسخ به این سؤال شما در یک قدمی جام قهرمانی از دست دادید گفت: سپاهان تیم پرمهره‌ای بود ما با وجود اینکه باختیم به هدف‌مان که سهمیه آسیا بود رسیدیم با وجود اینکه در آغاز فصل به دنبال قرار گرفتن در میان 5، 6 تیم نخست بودیم.

وی در خصوص اینکه آیا در این فصل می‌مانید یا خیر گفت: در حال حاضر فصل تمام شده و باید خودمان را برای پلی‌آف تیم قهرمانان آماده کنیم من شرایطم را با باشگاه در میان می‌گذارم اگر به توافق رسیدیم در این تیم می‌مانم.

سرمربی نفت تهران در مورد کیفیت لیگ عنوان کرد: از لحاظ سخت‌افزاری در شرایط خوبی قرار نداریم اما پدیده‌های خوبی در این فصل به فوتبال معرفی شدند در تیم خود ما امین حاج‌محمد و وحید حمدی‌نژاد به عنوان پدیده بودند.

وی در پاسخ به این سؤال که دستیاری کی‌روش به کجا رسید گفت: من یکی از کاندیداهای مطرح بودم اما کسی در این زمینه با من صحبت نکرد.

گل‌محمدی در پایان در پاسخ به این سوال که دروازه‌بان شما به عنوان بازیکن اخلاق معرفی شد و آیا او می‌تواند به تیم ملی هم دعوت شود عنوان کرد: او از نظر فیزیکی بهترین دروازه‌بان لیگ است اما تجربه کافی ندارد از نظر من او شایستگی دارد که در میان سه دروازه‌بان تیم ملی قرار بگیرد.

---------------------------

 

اگر در بازی‌های گذشته یک گل بیشتر می‌زدیم به جای نفت سهمیه آسیا می‌گرفتیم
کرانچار: باخت به ملوان بدترین نتیجه فصل‌مان بود/ فدراسیون باید شرایط تیم‌های آسیایی را درک کند

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به این سؤال که فدراسیون گفته است باید ملی‌پوشان تیم‌های آسیایی هم به اردوی تیم ملی در آفریقا بروند، گفت: فدراسیون باید شرایط تیم‌های آسیایی را درک کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار پس از برتری یک بر صفر مقابل نفت تهران اظهار داشت: ما در نیم‌فصل اول نوسان‌های زیادی داشتیم. برخی از نیروها که روی آنها حساب کرده بودیم نتوانستند با شرایط هماهنگ شوند و همکاری‌شان قطع شد. در مجموع در حد خودمان نبودیم. اما در نیم‌فصل دوم روی کار خودمان تمرکز کردیم و با کمترین باخت یعنی چهار شکست لیگ را به پایان رساندیم.

وی ادامه داد: شرایط برخی تیم‌ها بسیار نزدیک به هم بود. اگر ما در بازی‌های گذشته حتی یک گل بیشتر می‌زدیم به جای نفت سهمیه آسیا می‌گرفتیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا فصل آینده در این تیم‌ می‌مانید یا خیر، گفت: در حال حاضر نمی‌توانم صحبت کنم، باید با باشگاه مذاکره کنیم، ببینیم که به توافق می‌رسیم یا خیر.

سرمربی سپاهان در پاسخ به این سؤال که قبول دارید آیا در خط دفاعی تمرکز نداشتید، گفت: متأسفانه عدم تمرکز چه در خط حمله و دفاع موجب شد که گل‌های بدی بخوریم. انتظار من در نیم‌فصل دوم از مهاجمان‌مان بیشتر از این بود.

کرانچار در  مورد اینکه سپاهان در فصل آینده به چه بازیکنانی احتیاج دارد، اظهار داشت: فکر می‌کنم اگر یکی دو بازیکن خارجی و داخلی ملی‌پوش جذب شود در کنار جوانانی که در اختیار داریم می‌توانیم به نتایج خوبی برسیم.

وی در پاسخ به این سؤال که اگر بخواهید به عقب برگردید فکر می‌کنید بدترین نتیجه‌ای که در این فصل گرفتید، چه بود، گفت: بازی با ملوان که واگذار کردیم در روند ما تأثیرگذار بود، آنها تنها دو موقعیت داشتند که تبدیل به گل کردند و پیروز شدند. اگر می‌بردیم شاید حالا جایگا‌ه‌مان متفاوت بود.

وی در خصوص تعویض زودهنگام نویدکیا، کاپیتان این تیم گفت: او از ناحیه عضله همسترینگ دچار مشکل بود و چندین عمل جراحی هم انجام داده بود، در تمرین دچار مشکل شد اما خودش عنوان کرد که می‌خواهد بازی کند، ما هم به دلیل اینکه او را در آسیا داشته باشیم، تعویضش کردیم.

کرانچار در خصوص کیفیت لیگ گفت: امسال لیگ خوبی داشتیم، پنج تیم تا روز آخر برای قهرمانی می‌جنگیدند. این نشان می‌‌دهد که کیفیت بالا بود.

سرمربی سپاهان در پایان در پاسخ به این سؤال که فدراسیون گفته است باید ملی‌پوشان تیم‌های آسیایی هم به اردوی تیم ملی در آفریقا بروند، گفت: تا این لحظه هیچ نامه رسمی را دریافت نکرده‌ایم و شاید در رسانه‌ها مطرح شده است البته باید فدراسیون هم شرایط تیم‌های آسیایی را درک کند. تاکنون کی‌روش هم اظهارنظر خاصی نداشته است.
اخبار ورزشی - فارس

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------