قلعه نویی جلوی پروانه نمایش فیلم حجازی را گرفت!/تهیه کننده:هیچ سکانسی را حذف نمی کنم
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
در حالی که پس از اکران خصوصی فیلم «من ناصر حجازی هستم» برخی از پیشکسوتان باشگاه استقلال از جمله امیر قلعه نویی، پرویز برومند و جواد زرینچه نسبت به بخش هایی از این فیلم معترض شده و مطالب عنوان شده در فیلم را غیرواقعی دانستند تهیه کنندگان این فیلم در گفت و گو با رسانه ها اعلام کردند که فیلم مورد نظر بدون کوچکترین تغییر اکران خواهد شد.
حمید توسلی وکیل امیر قلعه نویی در گفت و گو با کاپ در همین ارتباط اظهار داشت:
با توجه به مستندات و مدارکی که از این فیلم در دست داشتیم شکایتی تنظیم کرده و آن را به معاونت نظارت بر امور سینمایی وزارت ارشاد دادیم.
وی افزود:در این نامه موارد مورد نظر موکل بنده به صورت جزء به جزء قید شده و تا جایی که اطلاع دارم به سازندگان این فیلم گفته شده مادامی که رضایت شاکیان فیلم شان را جلب نکنند پروانه اکران در سینما و نمایش خانگی برای این فیلم صادر نخواهد شد.
اخبار ورزشی - کاپ