طلسم فولاد در غبار شکست + حاشیه دیدار فولاد و سیاهجامگان
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
در ادامه هفته دهم لیگ برتر تیمهای فولاد و سیاهجامگان در اهواز به مصاف هم رفتند که نیمه اول این دیدار با برتری یک بر صفر فولاد به پایان رسید تا فولاد به اولین پیروزی خود برسد.
چاگو در دقیقه 90 برای فولاد گلزنی کرد.
فولاد با این برد 6 امتیازی شد و به رده پانزدهم جدول صعود کرد و سیاه جامگان هم با 7 امتیاز از رده چهاردهم تکان نخورد.
قضاوت این دیدار به عهده حسن اکرمی بود. داور مسابقه به دغاغله از فولاد که روی نیمکت این تیم بود کارت زرد داد، همچنین اکبر ایمانی و بهمن کامل از فولاد و احمد کامدار از سیاه جامگان اخطار گرفتند.
از نکات قابل توجه این دیدار وجود گرد و غبار شدید هوا از اواسط نیمه دوم مسابقه بود.
-----------------------------------
از دومین تقابل کاظمی با فولادیها تا شکستگی بینی بازیکن سیاهجامگان
دیدار تیمهای فولاد خوزستان و سیاهجامگان یک بر صفر به سود تیم خوزستانی به پایان رسید.
* محسن دلیر از تیم سیاهجامگان در نیمه اول از ناحیه بینی دچار شکستگی شد و در بین دو نیمه تعویض شد و به رختکن رفت.
* در دقیقه 30 مهدی بدرلو از فولاد به دلایل فنی از زمین تعویض شد.
* وقتکشی تیم مشهد نیز به دفعات مورد اعتراض فولادیها قرار گرفت.
* بازیکنان و هواداران فولاد در چند صحنه به داور اعتراض کردند.
* تماشاگران این دیدار 400 نفر اعلام شد.
* قبل از گل فولاد هواداران این تیم ناامیدانه شعار «دهکردی برگرد به تیمت» را سر داده و یک بنر را باز کردند که روی آن نوشته بود «بازیکن من کجاست»
با این حال پس از گل برتری فولاد همه این مسائل در خوشحالی هواداران میزبان تحتالشعاع قرار گرفت.
* اسکوچیچ به محض سوت پایان بازی با سرعت به رختکن رفت.
* فرهاد کاظمی که در هفته اول با راهآهن مقابل فولاد به میدان رفته بود، برای دومین بار در فصل جاری با تیم دیگر مقابل تیم اهوازی قرار گرفت.
اخبار ورزشی - فارس