اميد نظري(بازيكن ايراني-فيليپيني) پس از اولین حضور در تیم ملی فوتبال:راضی هستم
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
اميد نظري: از نخستين عملكردم در تيم ملي راضي هستم/ ابتداي بازي عصباني بودم و دستپاچه
امید نظری که چهارشنبه شب برای نخستین بار در ترکیب تیم ملی ایران برابر تونس به میدان رفت، از بازی در تیم کشورش ابراز خوشحالی کرد.
به گزارش ايسنا، اين بازيكن ايراني-فيليپيني پس از تساوي ايران و تونس در گفتوگو با سایت فدراسیون فوتبال گفت: تجربه خیلی خوبی برای من بود و در حال حاضر بسیار خوشحالم که توانستم برای اولین بار در تیم ایران بازی کنم.
نظری درباره روند بازی و نتیجه بدست آمده گفت: ما خوب بازی کردیم. دوندگیمان زیاد و پاسهایمان خوب و سالم بود و چند موقعیت هم داشتیم اما فوتبال همین است، زمانی هست که خوب بازی میکنی اما تیم مقابل از موقعیتهایش بهتر استفاده می کند. ما موقعیتهای زیادی داشتیم اما فقط دو گل زدیم.
وی افزود: به نظر خودم خوب بازی کردم و سعی داشتم وظایفی را که سرمربی به من محول کرده بود به نحو احسن انجام دهم. البته در ابتدای بازی کمی عصبی و دستپاچه بودم اما به مرور بهتر و بهتر شدم و در مجموع از عملکرد خودم راضی هستم./ایسنا