مدیربرنامه استراماچونی: دروغگویان گفتند استراماچونی پول بیشتری میخواهد؛ او چیزی جز رعایت مفاد قراردادش نمیخواست
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : سه شنبه, 03 دی 1398 15:18

ظاهرا داستان استقلال و استراماچونی به انتها رسیده است. پس از بیانیه استراماچونی علیه مدیران استقلال، حالا نوبت به فدریکو پاستورلو، ایجنت این سرمربی ایتالیایی رسید تا مدیران استقلال را عامل جدایی استراماچونی از این تیم بداند.
یکی از صفحات هواداری استقلال در صفحه فدریکو پاستورلو در اینستاگرام در بخش نظرات نوشت هواداران استقلال دوست دارند آندره آ استراماچونی به استقلال برگردد و به قراردادش پایبند باشد چرا که از او انتظار قهرمانی در آسیا را دارند. پاستورلو نیز در پاسخ نوشت:
متاسفانه این داستان دروغگویان زیادی دارد، البته به جز آندره آ استراماچونی میخواهد به تیمش استقلال برگردد. دروغگوی بزرگ کسی است که گفت آندره آ استراماچونی پول بیشتری خواسته است. او هیچ چیزی جز آنچه که در تابستان توافق شد، نخواست اما باشگاه به خواسته مربیاش احترام نگذاشت. حقیقت به زودی روشن خواهد شد اما هواداران استقلال نباید درباره عشقی که به این باشگاه دارد، تردیدی داشته باشند.

طرفداری