یادداشت وارده : خیلی تند و فلفلی برای دایی / اتهام ، به همین سادگی است آقای سرمربی



تیم  پرسپوليس,علی دايى

یادداشت وارده : خیلی تند و فلفلی برای دایی / اتهام ، به همین سادگی است آقای سرمربی

فقط علی دايى بايد بداند كه اگر ملاك بر شك باشد و بيرون كشيدن مو از ماست، آن وقت خيلى ها مى توانند پاى خيلى ها را به وسط بكشند!

 چند هفته اى هست كه فوتبال ايران در آلودگى گرد و غبارى كه از سوى كاپيتان و سرمربى سابق تيم ملى و كنونى پرسپوليس به راه افتاده است، نفس مى كشد. گرد و خاكى كه موجى از ياس و نااميدى و بى اعتمادى را وارد اتمسفر فوتبال كرده تا پاى ورزشى ها و سياسيون و امنيتى ها را هم به اين حوزه بكشاند تا ببينند كه واقعا اندازه اين پليدى تا چه مقدار است. اما داستان هر چه جلوتر رفت، خروجى آن چيزى نبود كه آغازگر ماجرا انتظارش را داشت.

 

ابتدا صحبت از افشاگرى عكاس تيم سابق به ميان آمد و بعد پاى بدنساز مورد وثوق و سپس دوست و شريك كارى استاد پايشان وسط كشيده شد و كار آنقدر بيخ پيدا كرد كه نوبت به برادر على دايى هم رسيد و البته يك جمله وجه مشترك همه متهمين و محكوم كنندگان بود:" على دايى از اين ماجراها، مبراست و بى خبر! "


  فعلا همه سياست سكوت را در پيش گرفته اند و البته داوران هم جهت غش كردنشان بر وفق مراد شده است و پنالتى كه بايد را نمى گيرند و گلى كه آفسايد هست را صحيح مى بينند ودست آخر با يك كسر امتياز و دو جلسه محروميت همه چيز دارد كم كم به فراموشى سپرده مى شود.

 حالا آقاى هميشه شاكى به هدف رسيده است و هيچ كس نپرسيد كه چرا پرسپوليس دو گل از سپاهان دريافت كرد؟ چگونه داور بازى پرسپوليس داماش بعد از تشرهاى دايى ناگهان جهت سوت هايش تغيير مى كند

 

و توپ هاى پنجاه پنجاه را به نفع سرخ پوشان مى گيرد و گل آفسايد را صحيح اعلام مى كند؟ چه اتفاقى مى افتد كه سعيد حلافى كه دو هفته پيش دوازده ميليون تومان از داماش بخشى از قصد قراردادش را دريافت مى كند، دو شب مانده به بازى با پرسپوليس به بهانه عدم دريافت مطالباتش دست به يك خودكشى نمادين و رسانه اى مى زند تا هم جو داماش به هم بريزد

 

و هم روحيه هم تيمى هايش را تحت شعاع قرار بدهد و تا چند ساعت پيش از بازى همه به جاى تمركز روى بازى نگران وضعيت جسمانى سعيد خان باشند - كه البته شازده خوشحال و خندان راه تهران را به قصد حضور كنار خانواده را در پيش گرفته بود!- و حالا پس از افتادن آب از آسياب خوشحال و خندان به دست بوسى شهريار مى رود!


 حالا كه بازار اتهام هاى يك طرفه از سوى على دايى داغ است، كاش ايشان به يك پرسش پاسخ دهند كه در حالى در پست سعيد حلافى پرسپوليس ترافيك بازيكن دارد و خود حلافى در نيم فصل به اندازه يك نيمه هم براى داماش بازى نكرده بود، پشت ملاقات حلافى با دايى بعد از آن همه حواشى چه قصه اى نهفته است!؟كدام قانون حرفه اى اجازه چنين ملاقاتى را صادر مى كند؟


 شايد همه ى اين رويدادها تصادفی، و از روى اتفاق باشد. شايد در پس اين ابهامات نه پاى دلالى وسط كشيده شده و نه كسى سوتى را به عمد به صدا در آورده باشد، فقط دايى بايد بداند كه اگر ملاك بر شك باشد و بيرون كشيدن مو از ماست، آن وقت خيلى ها مى توانند پاى خيلى ها را به وسط بكشند! پس بهتر است چشم ها را بشویيم و جور بهترى ببينيم./گل

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------