تازه های مشاوره خانواده

معنی رنگ سیاه در روانشناسی

روانشناسی رنگ سیاه

رنگ سیاه در روانشناسی شخصیت معنی رنگ سیاه در روانشناسی روانشناسی رنگ سیاه یکی از شاخه‌های جالب…

اگر پسر نوجوان در خانه دارید بخوانید...



پسر نوجوان,آنچه که یک پسر نوجوان باید بداند ,روانشناسی پسران جوان

آنچه که یک پسر نوجوان باید بداند

 

روانشناسی پسران جوان

چنانچه پسر نوجوان در خانه دارید حتما این توصیه های موثر را بخوانید برای داشتن ارتباط سالم با پسرتان یک سری نکات را باید رعایت کنید با ما همراه باشید.

روش های صحیح ارتباط با پسر نوجوان

نشان دادن احساسات

خیلی از والدین توقع دارند همیشه یک نوع ثبات در رفتار پسرها ببینند ولی واقعیت این است که پسران هم مثل دختران می توانند احساساتی مثل عشق، غم، اندوه و ترس‌شان را نشان دهند. هیچ چیزی به اسم حس های زنانه و مردانه وجود ندارد. همینطور اغلب جوامع این اعتقاد را دارند که پسرها نباید با عروسک بازی کنند، آنها بر این باورند که پسرها باید در کارهای خشن همراه با جست و خیز زیاد انجام دهند. اصلاح این باورهای اشتباه این امکان را به پسران می‌دهد که انواع فعالیت‌ها را کشف و از آن‌ها لذت ببرند و خیلی از مهارت‌ها را در بازی‌ها یاد بگیرند.

 

پسر نوجوان,آنچه که یک پسر نوجوان باید بداند ,روش های صحیح ارتباط با پسر نوجوان

پسر نوجوان

 

در مورد عواقب آن با هم توافق کنید

والدین و فرزندان باید در مورد عواقب زیر پا گذاشتن قوانین با هم توافق کنند و متناسب با سن و سال افراد تنبیهاتی در نظر بگیرند. به طور مثال یکی از پیامدهای شکستن مرزها می تواند محروم شدن از استفاده از ماشین یا زودتر به خانه آمدن باشد. این عواقب با متناسب سن فرد در نظر بگیرید.

 

بدانید که دوستان هم سن و سال بیشتر از شما بر روی پسر نوجوان تان اثر دارند. دوستان به احتمال زیاد بیشتر از آنچه شما فکر می کنید، تأثیر بیشتری بر روی کارها و رفتارهای آنها دارند.

 

علتش این نیست که او والدین را دوست ندارد یا به آنها احترام نمی گذارد، پسر نوجوان تنها تلاش می کند راه خود را پیدا کند.

 

تلاش کنید این مسئله را درک کنید و تلاش کنیدکه عصبانی نشوید. عصبانیت شما نسبت به او امکان دارد سبب شود که او بیشتر از شما فاصله بگیرد و همین طور باعث شود که شما از او فاصله بگیرید.

 

او امکان دارد مثل همسالان خود رفتار کند، ولی او هنوز هم به حمایت خانواده نیاز دارد.

 

صبور بودن

مهم‌ترین اصل در برخورد با نوجوانان صبوری است. آن‌ها در این سن عصبی می‌شوند و رفتارهای عجیبی از خود نشان می‌دهند. معلوم است که این رفتارها برای والدین آسان نیست و اغلب خیلی از آن‌ها سریع عصبانی می‌شوند و با فرزندشان دعوا می‌کنند. ولی برای کنترل نوجوانان و رفتار درست با آن‌ها نیاز است که صبور باشید و خشم خود را کنترل کنید. این را فراموش نکنید که این رفتارها فقط قسمتی از فرایند رشد نوجوان است و به مرور رفع خواهد شد.

 

 

زمان درستی را برای ارتباط برقرار کردن انتخاب کنید

والدینی که می خواهند به بهترین صورت با پسران خود ارتباط برقرار کنند باید راهی برای وارد شدن به چارچوب زمانی آنها پیدا کنند. والدین می توانند در مورد چیزهایی که پسرشان اکنون به آنها علاقه مند هست، با آنها صحبت کنند. هنگامی پسران شما زیر 10 سال سن دارند، این کار نسبتا آسان است، ولی در جوانی این کار سخت تر است.

 

برای ورود به چارچوب زمانی یک پسر جوان باید قدری حیله گر باشید. والدینی که مچ نوجوانشان را پیش از یک مهمانی می گیرند، امکان دارد شانس بیشتری برای وارد شدن به این چارچوب زمانی داشته باشند، نسبت به والدینی که از راه دور نقش پدر و مادری را اجرا می کنند!

 

پسر نوجوان,آنچه که یک پسر نوجوان باید بداند ,اصول رفتار با پسران نوجوان

روانشناسی پسران جوان

 

نصیحت زیادی نکنید

پسرها، بیشتر از دخترها، به جای اینکه از نصیحت شدن چیزی را یاد بگیرند، از تجربیات خودشان می آموزند. برای تربیت پسران سعی کنید بسیار آرام و منطقی باشید و آنها را قضاوت نکنید تا پسرتان حرف شما را قبول کند.

 

فضایی برای تعامل ایجاد کنید

امکان دارد برای پسرتان یک روز بد در مدرسه با یک درگیری در هنگام وارد شدن به وارد شدن به منزل همراه شود، به ویژه اگر از او این سوال پرسیده شود:

 

“امروز چیکار کردی؟” پاسخ او “……………!!” بعد از کوبیدن در اتاق خوابش باشد. او وارد غار خود می شود و در آنجا وقت خود را تلف می کند تا راه حلی برای مشکلات خود پیدا کند. کلا به درون خود می رود تا از منابع داخلی خود استفاده کند.

 

در مقابل با عشق بگویید: «عزیزم، همه چیز خوب است؟ دوست داری در موردش حرف بزنیم؟» بهترین راه کار برای تربیت پسر این است که پیش از حرف زدن، صبر کنید تا او از غار خود بیرون بیاید. به طور کلی، او وقتی بیرون می‌آید که آماده باشد و آنچه را که برایش اتفاق افتاده درک کرده باشد. این زمان برای حرف زدن مناسب است.

 

از او حمایت کنید

طبق تغییرات دوران نوجوانی، استرس های وارد شده از سوی دوستان و همینطور ترس از آینده و اینکه آن ها قرار است عهده دار یک زندگی شوند، پسران نوجوان امکان دارد اضطراب بسیاری را تجربه کنند. به عنوان پدر و مادر که نخستین تکیه گاه هر بچه ای در زندگی هستند، بی حد و مرز به پسر نوجوانتان عشق ورزیده و این اطمینان را بدهید که در هر شرایطی او را دوست خواهید داشت. پسران هم درست مثل دختران، به محبت و حمایت شما احتیاج دارند و نباید با تصور قوی بودن، آن ها را به حال خود رها کنید.

 

برای حریم خصوصی او ارزش قائل شوید

میل به کسب هویت مستقل در نوجوانی، کاملا طبیعی و متداول است. پس به این نیاز احترام بگذارید.

 

پسر نوجوان,آنچه که یک پسر نوجوان باید بداند ,تغییرات پسران در دوران نوجوانی

اصول رفتار با پسران نوجوان

 

از مجازات شدید دوری کنید

فراموش نکنید که مجازات و تنبیه شدید در هیچ شرایطی بهترین شیوه برخورد با نوجوان نیست. در واقع مجازات می تواند اوضاع را بدتر کند. در چنین شرایطی امکان دارد پسر نوجوانتان حس ناراحتی و طرد شدن کند و به همین علت بیشتر از والدینش دور شود.

 

آزادی زیاد، بیشتر تخریب دارد موثر نیست

شما با آزاد گذاشتن فرزند پسرتان در هر زمینه‌ای و برآورده کردن همه نیازهای او، فردی متکبر و خودخواه از او می‌سازید و باعث می‌شوید که او فکر کند در همه مکان‌ها و زمان‌ها، هر کاری که دلش بخواهد می‌تواند انجام دهد و هنگامی که در طول زندگی با موضوعاتی غیر از آنچه باب میل او است مواجه شود، یأس و ناامیدی همه وجودش را فرا می‌گیرد و عاقبت این نوجوانان چیزی نمی‌شود جز حس پوچی و...

 

کمک گرفتن از روانشناس

روانشناس یک فرد متخصص و آموزش دیده است تا در زمینه‌های گوناگون به افراد آگاهی دهد و به آن‌ها کمک کند. هنگامی که با نوجوان پسر خود مشکل دارید و نمی‌دانید که چطور باید با او برخورد کنید از کمک روانشناس استفاده کنید. او به شما کمک می‌کند تا ارتباط صمیمانه‌ای با فرزندتان برقرار کرده و به بهترین صورت با او برخورد کنید.

 

گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه های روانشناسی(مشاوره خانواده، روانشناسی کودکان، روانشناسی زناشویی، تست روانشناسی،موفقیت و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------