توصیه های کاربردی در رفتار با جوانان که کمتر شنیده اید



برخورد با جوان بی مسئولیت, رفتار با جوانان پسر, رفتار با پسر 22 ساله

چگونه با فرزندان جوان خود رفتار کنیم

 

چگونه با جوانان رفتار کنیم؟

یکی از مشکلات اصلی خانواده ها شیوه برخورد و ارتباط برقرار کردن با جوانان خود می باشد. نخستین و مهمترین مساله این است که پدر و مادر فکر می کنند که برقرار کردن رابطه دوستی با فرزندان مشکل می باشد، ولی اگر پدر و مادر قدری صبوری کنند و با آرامش به حرفهای بچه هایشان گوش دهند حتما خیلی از گره ها باز می شود. برای اطلاعات بیشتر همراه این مقاله از بیتوته باشید.

هنگامی که جوانان حس امنیت داشته باشند می توانند با پدر و مادر خود حرف بزنند بدون  ترس از طرد شدن، مورد ضرب و شتم قرار گرفتن، مورد تحقیر قرار گرفتن و مورد مقایسه قرار گرفتن. در این صورت آن جوان، پدر و مادر خود را محرم اسرار دانسته و ارتباط خوبی بر قرارمی کند. البته این اولین و اساسی ترین  قدم است.

 

چگونه با فرزندان جوان خود رفتار کنیم؟

- فرزند جوانتان را با دوران جوانی خود قیاس نکنید. جوان مال امروز است نه زمان قدیم. از او نخواهید که مانند شما فکر کند. مانند شما زندگی کند و یا مانند شما لباس بپوشد.

 

- خواسته های فرزندتان را باور کنید. او نیز انسان است و دارای فکر و اراده است. به فکر و خواست او احترام بگذارید. چنانچه مخالف نظر شماست با علت و منطق و با محبت وی را راضی کنید، نه با زور و فشار.

 

برخورد با جوان بی مسئولیت, رفتار با جوانان پسر,با جوانان عصبی چگونه رفتار کنیم

رفتار با جوان لجباز

 

- خیلی به جوانتان امر و نهی نکنید. به او دستور ندهید. با محبت از او کار بخواهید.

 

- نحوه برخورد با فرزند خطاکار: خطاها و لجبازی و مخالفت های او، را نادیده بگیرید.

 

- با جوانان عصبی چگونه رفتار کنیم: با او لجبازی نکنید.

 

 - چنانچه جوان نتوانست کاری کند، او را با محبت راهنمایی کنید.

 

- خواسته خودتان را بر او تحمیل نکنید.

 

- در میان جمع و فامیل، شخصیت او را حفظ کنید.

 

- جوانتان را فردی بی خاصیت معرفی نکنید.

 

- از تحقیر کردن جوان خودداری کرده و همیشه تلاش کنید که او را فردی با اقتدار معرفی کنید.

 

برخورد با جوان بی مسئولیت, رفتار با جوانان پسر,چگونه با جوانان رفتار کنیم

چگونه با جوانان رفتار کنیم

 

- به جوانتان محبت کنید و از کتک زدن دوری کنید که سبب پایین آمدن هیبت شما و لجبازی او می شود. چنانچه کتک شما سبب خراش و یا کبودی در بدن فرزندتان گردد، باعث دیه شده که اگر رضایت نداد، در قیامت باید جواب گو باشید.

 

- حداقل در یک ماه سعی کنید از ایشان برای انجام کارها کمک نگیرید و به رخش هم نکشید.

 

- تا می توانید محبت کنید و از این کار هیچ وقت خسته نشوید. کارهای تربیتی به مرور است و چنانچه فردی مشکل اخلاقی داشته باشد؛ مدت ها طول می کشد تا درست شود.

 

- برای درمان اعصاب و زود رنجی -چنانچه در شما است- به پزشک مراجعه و یا داروهای گیاهی آرام بخش مصرف کنید.

 

- شما تلاش کنید به زندگی خوشبین بوده و به همه افراد خانواده به طور مساوی محبت کنید.

 

- عدالت میان فرزندان را رعایت کنید.

 

- چنانچه زود عصبانی می شوید؛ با تمرین و مسلط بودن بر اعصاب از خداوند و خانواده بخواهید که شما را برای غلبه بر خشم کمک کنند.

 

- شما در برابر فحش و جسارت فرزندتان بی تفاوت بوده و اصلا عکس العمل انجام ندهید. می دانید که فحش دیگران اثر فیزیکی در ما به وجود نمی آورد.

 

برخورد با جوان بی مسئولیت, رفتار با جوانان پسر,نحوه برخورد با فرزند خطاکار

رفتار با جوانان پسر

 

- یکی از کارهای تربیت فرزند قهر کردن است. اما نباید طولانی شود. چنانچه زمان قهر، بیشتر از یک هفته شود باعث کینه و قطع رابطه می شود. از همسرتان بخواهید با یک بهانه ای شما را با فرزندتان آشتی دهد. 

 

- برای رفتار با جوانان پسر از رفتار او انتقاد کنيد نه از شخصيت پسرتان. شخصيت هر کسی تقريبا پايدار و ثابت است. ولی رفتار شخص، موقتي و قابل تغيير مي باشد. به جاي استفاده از جملاتي که شخصيت پسر را هدف قرار مي دهد، زمان انتقاد از رفتار قابل مشاهده پسرتان انتقاد کنيد تا حساسيت بسیاری به وجود نیاید. مثال انتقاد از شخصيت پسر: خودخواه هستي، تنبل هستي.

 

- برای برخورد با جوان بی مسئولیت، هر قدر هم به جوانان احترام بگذارید و محبت زیاد ارزانی شان کنید اما به آن ها مسئولیت هایی به اندازه توان شان نسپارید، نه تنها موفقیت آن ها را در آینده ضمانت نمی کنید بلکه سبب تبدیل آنها به آدم پرتوقع و به زبان ساده، لوس شدن آن ها می شوید.

 

متاسفانه برخی والدین به علل گوناگون از جمله عجله کردن در انجام امور، احساس تجربه داشتن و بی تجربه بودن جوانان، ترس از خطای جوان و هدر رفتن وقت و سرمایه در حوزه های تحصیل، شغل و ازدواج بارها به جای فرزندان شان تصمیم می گیرند. والدین باید دقت کنند ، بیشتر جوانان به طور غریزی از این چالش ها استقبال می کنند و به شدت دوست دارند، توان و هوش حل مسئله خود را آزمایش کنند.

 

گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------