مصرف زنجبیل در بارداری



مصرف زنجبیل در بارداری, فواید احتمالی دمنوش زنجبیل در دوران بارداری, خواص زنجبیل در بارداری

مصرف زنجبیل در بارداری

 

آیا خوردن زنجبیل در بارداری مضر است؟

استفاده از زنجبیل در بارداری در طب سنتی سفارش شده‌است. آنگونه از رایج ترین شکایت دوران بارداری زنان، اختلال‌های گوارشی و داشتن حالت تهوع به خصوص تهوع صبحگاهی است. وضعیت تهوع و استفراغ در این دوران در ۵۰ تا ۸۰ درصد خانم های باردار دیده می‌شود و باعث گرفتن آرامش و سلامت آنها می‌شود.

فواید احتمالی دمنوش زنجبیل در دوران بارداری

حداکثر 80٪ از زنان در سه ماهه اول بارداری وضعیت تهوع و استفراغ را تجربه می کنند. خوشبختانه ریشه زنجبیل دارای انواع ترکیبات گیاهی است که امکان دارد به بعضی از ناراحتی های دوران بارداری کمک کنند.

 

به طور ویژه فکر می شود که دو ترکیب موجود در زنجبیل به نام های گینجرول و شوگاول بر روی گیرنده های دستگاه گوارش و سرعت تخلیه معده تاثیر گذاشته و امکان دارد سبب کم شدن حس حالت تهوع در دوران بارداری شوند.

 

مصرف زنجبیل در بارداری, فواید احتمالی دمنوش زنجبیل در دوران بارداری, خواص زنجبیل در بارداری

فواید احتمالی دمنوش زنجبیل در دوران بارداری

 

خواص زنجبیل در بارداری

بهبود گردش خون

استفاده از زنجبیل باعث بهتر شدن گردش خون بدن مادر و انتقال بهتر مواد غذایی و اکسیژن به جنین می‌شود.

 

کاهش کلسترول خون

زنجبیل سبب کاهش سطح کلسترول خون می‌شود و از این راه عوارض و خطرات احتمالی ناشی از بالا بودن کلسترول در دوران بارداری را کم می کند.

 

برطرف کردن تهوع صبحگاهی

مصرف زنجبیل تهوع صبحگاهی دوران بارداری را کم و رنج به وجود آمده از آن را آرام می کند.

 

ضد التهاب

زنجبیل به علت دارا بودن حدود ۱۲ نوع آنتی اکسیدان، به صورت یک ماده ضدالتهاب عمل کرده و رادیکال های آزاد را خنثی می‌کند. پس استفاده از آن سبب تقویت سیستم ایمنی بدن مادر در این دوره حساس از زندگی خواهد شد.

 

مصرف زنجبیل در بارداری, فواید احتمالی دمنوش زنجبیل در دوران بارداری, خواص زنجبیل در بارداری

خواص زنجبیل در بارداری

 

تقویت سیستم ایمنی جنین

زنجبیل تازه دارای آهن، ویتامین C و اسید فولیک است، پس به تقویت سیستم ایمنی جنین هم کمک می کند و احتمال پیدایش نقایص مادرزادی بدو تولد را کم می کند.

 

چای زنجبیل، آرام‌کننده ماهیچه‌ های گلو در بارداری

ماهیت تسکین‌ دهندگی چای زنجبیل سبب آرام شدن زود هنگام درد عضلات گلو در دوران بارداری زنان شده و نشانه های سرفه و بیماری آنفولانزا را در بدن این اشخاص از بین می‌برد. علاوه بر این موارد، نوشیدن چای زنجبیل در دوران بارداری، روند رشد عفونت‌های موجود در ناحیه گلوی این مادران را مختل کرده و از شدت گرفتن بیماری در بدن این اشخاص پیشگیری خواهد کرد.

 

استفاده از چای زنجبیل در بارداری، سطح قند خون را کنترل می‌کند

نیاز است بدانید که چای زنجبیل به به وجود آمدن انسولین در بدن مادران باردار کمک نموده و برای حفظ سطح گلوکز خون در بدن این اشخاص خیلی موثر است. به همین علت، می‌توان ادعا کرد که استفاده از این گیاه، یک شیوه درمان عالی برای از بین بردن دیابت بارداری در زنان باردار به شمار می‌رود.

 

استفاده از به مصرف این که گیاه زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و ضد درد است، استفاده آن به وسیله زنان داران به کاهش التهابات عضلانی و خستگی ناشی از آن در 9 ماه دوران بارداری کمک زیادی می‌کند.

 

افزایش روند جذب مواد مغذی در بارداری با استفاده از چای زنجبیل

در آخر، به یاد داشته باشید که گیاه زنجبیل توانایی بدن زنان باردار را برای جذب مواد مغذی گوناگون به روش شگفت‌انگیزی تحریک کرده و به حفظ تعادل ویتامین‌ها و مواد معدنی در بدن این اشخاص کمک بسیاری می‌کند.

 

بهترین شکل مصرف زنجبیل در دوران بارداری، مصرف زنجبیل تازه به میزان طبیعی است مثلا به مقدار کمی که ممکن است در پخت غذا یا یک وعده چای زنجبیل استفاده کنید. خوردن چای زنجبیلی، در هر ساعت از شبانه روز، برای رفع حالت تهوع بینهایت موثر است. می توانید آن را به شکل چای کیسه ای تهیه کرده و یا مقداری از زنجبیل تازه را در آب جوش ریخته و میل کنید.

 

مصرف زنجبیل در بارداری, فواید احتمالی دمنوش زنجبیل در دوران بارداری, خواص زنجبیل در بارداری

عوارض خوردن زنجبیل در بارداری

 

عوارض خوردن زنجبیل در بارداری

 در دوزهای کم، زنجبیل عوارض جانبی کمی دارد. دوزهای زیاد زنجبیل - بیش از 5 گرم در روز - احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش می‌دهد. زنجبیل به دلیل طبع گرمی که دارد می‌تواند منجر به بروز جوش‌های پوستی شود. 

 

خوردن زنجبیل در بارداری اگر از میزان مجاز بیشتر شود، ممکن است باعث بروز مشکلات زیر گردد:

- افزایش گاز

- سوزش سردل

- سوزش دهان

 

خوردن زنجبیل در بارداری به میزان زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد بنابراین اگر اختلالات مربوط به خونریزی دارید، بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید. همیشه در مورد داروهای گیاهی که مصرف می‌کنید از جمله زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید. زنجبیل می‌تواند باعث رقیق شدن خون شود و با داروهای دیابت و فشار خون بالا تداخل ایجاد کند.

 

روش های مصرف زنجبیل در بارداری

زنجبیل به شکل آبنبات، کپسول و قرص های جویدنی موجود است. تلاش کنید قبل از استفاده از قرص های نکات ذکر شده روی پاکت را مطالعه کنید.

 

خوردن دم کرده زنجبیل. یک قاشق چایخوری آب زنجبیل را در یک فنجان آب داغ مخلوط کنید. بگذارید پنج دقیقه بماند آنگاه بخورید.

 

زنجبیل ریز شده را به سبزی بخارپز یا سیب زمینی سرخ شده بیفزایید. زنجبیل ریز شده را به سوپ اضافه کنید. زنجبیل تازه را به ماهی سرخ شده سالمون اضافه کنید.

 

چای زنجبیل با اضافه کردن برگ نعناع یا دارچین تهیه کنید. از آن جایی که زنجبیل مقدار کمی سدیم دارد می توانید آن را به عنوان جایگزین نمک استفاده کنید. ریشه زنجبیل را داخل کیف پلاستیکی بگذارید و بگذارید در فریزر بماند.

 

مصرف زنجبیل در بارداری, فواید احتمالی دمنوش زنجبیل در دوران بارداری, خواص زنجبیل در بارداری

مصرف چه مقدار زنجبیل در دوران بارداری مجاز است

 

استفاده از چه مقدار زنجبیل در دوران بارداری مجاز است؟

زنجبیل را باید در مقدار کم یعنی کمتر از 5 گرم استفاده کنید. هیچ مقدار بهینه‌ای برای همه‌ی خانم های باردار توصیه نشده است. مثل هر غذای دیگری، در دوران بارداری یا در غیر این صورت، زنجبیل را باید به مقدار کم استفاده کرد.

 

با یک پزشک یا متخصص تغذیه خود در مورد دُز مناسب برای حالت مخصوص خود مشورت کنید. در حالت ایده‌آل، بیشتر مطالعات استفاده از 1 گرم زنجبیل در روز را به عنوان میزان ایده‌آل زنجبیل مصرفی در روز تعیین کرده‌اند. شما می‌توانید آن را به صورت ریشه‌ی تازه و خشک، در چای و دمنوش‌های مناسب بارداری و یا همراه با نان و غذاهای دیگر میل کنید.

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------