دلایل و راههای پیشگیری از دعوا با همسر در بارداری



عوارض دعوا با همسر در بارداری, دعوا با همسر در دوران بارداری, اختلاف شدید با همسر در دوران بارداری

دلایل دعوا با همسر در بارداری

 

دعوا با همسر در بارداری،چطور این موضوع را مدیریت کنیم؟

دوران بارداری معمولا با استرس ها و نگرانی های خاص زوجین همراه است و از سویی دیگر تغییرات شدید هورمونی در زن باردار احتمال بحث و دعوا با همسر در بارداری را افزایش می دهد. 

بارداری مشکلات و استرس های خاص خودش را دارد ضمن این که تغییرات هورمونی و رشد یک موجود جدید در بدن زن باعث می شود از نظر روحی تحریک پذیر شده و نسبت به قبل حساس تر شود. 

 

دوران بارداری برای زن و شوهرها به معنی رویارویی با یک دنیای جدید است و به همین دلیل ممکن است با اختلافات جدیدی روبرو شوند ، بسیاری از خانم ها از دعوا با شوهرشان در دوران بارداری شاکی هستند. 

 

شوهر شما در دوران بارداری به طور نامحسوس با استرس ها و نگرانی های جدیدی روبرو می شود از جمله ترس از عدم توانایی در تامین معاش نوزاد ، نداشتن امنیت و ثبت شغلی ، ترس از بلد نبودن وظایف پدری ، مشکلات مربوط به تامین مسکن و مایحتاج نوزاد می تواند باعث شود فشار مضاعفی به شوهر شما وارد شده و از نظر روحی تحت فشار قرار گرفته و کوچکترین جرقه ای باعث ایجاد بحث و جدل بین شما شود. 

شما باید با شروع بارداری آگاهی هایتان را در این زمینه افزایش داده و با آرامش و تدبیر تمام مشکلات را کنار هم پشت سر بگذارید. 

 

دلایل دعوا با همسر در بارداری

افزایش هورمون ها در دوران بارداری ممکن است روحیه همسر شم را بسیار حساس کرده باشدف حرف هایی که تا دیروز اهمیتی برایش نداشت حالا باعث عصبانیت  او می شود و حتی ممکن است تحریک پذیر شده و با کوچکترین حرفی شروع به گریه کند. 

 

برای این که بتوانید تا حدودی تغییرات خلقی خود راکنترل کنید بهتر است روی احساسات مختلف خود اسمهای خنده دار بگذارید و هر بار که دچار تغییرات خلقی شدید خودتان را با آن  اسم صدا بزنید تا ضمیر ناخودآگاهتان متوجه شود که این شخصیت واقعی شما نیست و به جای عصبی شدن به اسم انتخابیتان بخندید.

دعوای زن و شوهر در بارداری می تواند دلایل متعددی داشته باشد از جمله :

 

مدیریت دعوا با همسر در بارداری, اختلاف با همسر در بارداری, دعوا با همسر در بارداری

مهم ترین دلایل دعوا با همسر در بارداری

 

انتخاب نام فرزند 

گاهی اوقات یکی از زوجین اسمی بسیار خاص برای فرزندش انتخاب می کند و دیگری می خواهید یکی از 10 اسم رایج  در کشور را روی فرزندش بگذارد. یکی میخواهد اسمی زیبا انتخاب کند و دیگری می خواهد نام پدربزرگش را روی او بگذارد. برای پیشگیری از دعوا در این شرایط نباید سعی کنید که همسرتان را متقاعد کنید چون فقط باعث گارد گرفتن و بالا رفتن بحث ها می شود.

 

زمانی که در آرامش بودید در مورد اسمهای دلخواهتان و دلیل انتخاب آن ها صحبت کنید و اهمیتش برای خودتان را به دیگری توضیح دهید تا در مورد انگیزه های یکدیگر به شناخت کافی برسید و بتوانید با انعطاف پذیری بیشتر بدون این که صمیمیت بین شما خدشه دار شود ، اسم فرزندتان را انتخاب کنید. 

 

شاید لازم باشد سازش کنید تا صمیمیت و عشقتان به خاطر یک اسم کاهش پیدا نکند. اگر تصمیم گرفته اید دو فرزند داشته باشید میتوانید با همسرتان توافق کنید که اسم هر کدام از آن ها را یکی از شما انتخاب کند. 

 

حضور شوهر برای ویزیت های بارداری 

خانم ها در دوران بارداری از این که شوهرشان برای معاینات پزشکی و سونوگرافی آن ها را همراهی نمی کند و مردان از این شاکی اند که مسائل مربوط به بارداری تمام زندگیشان را مختل کرده است.

 

به جای دعوا بر ویزیت های ماهانه بارداری بهتر است برخی از جلسات ویزیت را با دوست ، مادر یا خواهرتان بروید و در مورد چیزهایی که احتیاج دارید با همسرتان صحبت کنید و انتظارات خودتان از او را روشن و مستقیم به او بگویید. 

از او بخواهید برای بعضی از جلسات شما را همراهی کند تا احساس امنیت و آرامش بیشتری داشته باشید. 

 

به جای این که فکر کنید همسرتان خودخواه است و برای شما وقت نمی گذارد به جای دعوا راه انداختن به او بگویید امروز یک نفر دیگر را جایگزین او میکنید ولی ناراحتیتان را برایش توضیح داده و از او بخواهید برای نوبت بعدی کارهایش را هماهنگ کند. 

 

رابطه جنسی

به هم خوردن تعادل میل جنسی زوجین در بارداری بسیار شایع است و ممکن است یکی از شما میل جنسی بالایی داشته باشید در صورتی که دیگری علاقه ای به رابطه جنسی از خود نشان ندهد.

 

به جای بحث و دعوا سر این مشکل برای همسرتان شرایط روحی و جسمی خود را شرح دهید و اگر میلی به همسرتان ندارید علت آن را واضح برایش بگویید و با هم برای بهبود شرایط راه حل مناسبی پیدا کنید.

 

اگر در دوران بارداری احساس نگرانی می کنید یا حالتان خوب نیست و تمایل به رابطه جنسی ندارید، دلیلتان را به شوهرتانن بگویید تا او بداند هنوز هم برایتان جذاب است ولی حالتان خوب نیست با نگران جنین هستید و به روشی دیگر مثلا معاشقه یا رابطه اورال شوهرتان را راضی نگه دارید. 

 

دعوا با شوهر در بارداری, پیشگیری از دعوا با همسر در بارداری, دلایل دعوا با همسر در بارداری

دعوا با همسر در بارداری به دلیل دخالت خانواده ها

دخالت خانواده ها

خانم ها در دوران بارداری روحیه حساس تری دارند و در این میان ممکن است خانواده شوهر در مورد اسم نوزاد ، مراقبت نکردن در بارداری و اضافه وزن یا حتی شیوه تربیتی آینده کودک با خانم شما بحث کنند که باعث ایجاد ناراحتی بین زوجین خواهد شد. 

 

به یاد داشته باشید که اولویت اول و آخرتان باید همسر و فرزندتان باشد و تصمیم گیری در مورد آینده او فقط به خودتان مربوط است بنابراین به حرفهای دیگران اهمیتی نداده و خودتان را عصبانی نکنید. اگر موضوع خیلی مهم است بهتر است علت تقاضا و اصرارشان را بپرسید و بدون گارد گرفتناگر نظر درستی بود انجامش دهید و در غیر اینصورت با یک تایید ظاهری بحث را تمام کنید. 

به یاد داشته باشید که در آینده پدربزرگ و مادربزرگ بهترین حامیان و مطمئن ترین پشتیبان فرزندتان خواهند بود. 

 

بحث مالی

یکی از مشاجرات همیشگی بین زوجین تقسیم هزینه ها و بالاتر رفتن هزینه ها نسبتبه انتظارات است. 

اگر مشکل مالی دارید باید منبع مالی همسرتان را مشخص کنید و ابتدا اولویت  ها را طبقه بندی کرده و بودجه را بر اساس اولویت ها هزینه کنید تا استرس کمتری داشته باشید. 

 

نداشتن وقت کافی برای با هم بودن

زنان باردار ممکن است در دوران بارداری احساس ضعف و خستگی و خواب آلودگی داشته باشند و نتوانند وقت کافی برای همسرشان بگذارند یا این که از نظر روحی تحت فشار باشند و روحیه سابق را نداشته باشند بهتر است در این دوران بیشتر به حمایت عاطفی و روانی یکدیگر بها دهید و حتما زمانی را به با هم بودن و روحیه دادن به هم صرف کنید. 

 

مهم ترین مسئله ای که رابطه زوجین بعد از زایمان را تهدید می کند ، والد شدن است، تحقیقات انجام شده نشان می دهد که کیفیت رابطه زوجین بعد از زایمان در 70 درصد موارد به شدت افت می کند. 

در نظر داشته باشید که مهم ترین عامل داشتن رابطه ای شاد و احساس خوشبختی بعد از تولد نوزاد ، کیفیت رابطه زوجین در بارداری است. 

 

بنابراین در دوران بارداری زمانی که اختلاف نظری پیس می آید باید مراقب رفتارتان باشید و به جای قضاورت کردن یا سعی در متقاعد کردن طرف مقابل باید از خودتان بپرسید که کدام بخش از این موضوع اهمیت بیشتری برای شما دارد. 

 

اختلاف شدید با همسر در دوران بارداری, مدیریت دعوا با همسر در بارداری, اختلاف با همسر در بارداری

عوارض منفی دعوا با همسر در بارداری روی جنین

 

عوارض منفی دعوای زن و شوهر در بارداری روی جنین

دعوای شدید میتواند باعث ایجاد احساس اضطراب ، عصبانیت شدید و یا افسردگی در زن باردار شود . این احساسات می تواند روی ، رشد جسمی و مغزی و روحیات و سیستم ایمنی جنین تاثیر نفی بگذارید. 

 

اختلال در رشد مغز

عصبانیت زن باردار باعث اختلال در تکامل بخش آمیگدال مغز جنین می شود. آمیگدال هسته اصلی مغز برای کنترل خشم ، ترس و احساسات جنسی است و عکس العمل های غیر ارادی بدن را کنترل می کند. اختلال در این بخش مغز باعث می شود فرزند شما در بزرگسالی نتواند نسبت به شرایط خطرناک و تنش زا عکس العمل مناسبی داشته باشند و کنترل احساسات برایش سخت شود. 

 

آسیب جسمی 

خشونت جسمی نسبت به زن باردار میتواند باعث کم وزن شدن نوزاد یا نواقص جسمی در او شود. 

 

اختلال سیستم ایمنی 

نتیجه بحث و دعوا ایجاد استرس و اضطراب در مادر است که منجر به سرکوب سیستم ایمنی جنین می شود در نتیجه جنین دچار اختلال سیستم یمنی ضعیف شده و مستعد ابتلا به بیماری های زیادی در اینده خواهد شد. 

 

آسیب فیزیولوژیک 

عصبانیت شدید باعث بالا رفتن ضربان قلب می شود و هرومون های اپی نفرین و آدرنالین در بدن ترشح می شود. این هورمونی ها باعث انقباض عروق خونی و کاهش اکسیژن رسانی به جنین می شود. جنینی که در موارد زیادی با این مشکل روبرو شده باشد در بزرگسالی مستعد ابتلا به بیماری هایی از قبیل آسم ، فشار خون ، بیمار یهای قلبی ، سردرد ، مشکلات پوستی و گوارشی خواهد بود. 

 

افزایش ریسک پذیری و بی قانونی 

جنیی که مادرش در شرایط تنش آور او را حمل می کرده است در آینده به احتمال بیشتری به سوی انجام رفتارهای پرخطر و ضد قانون سوق داده خواهد شد. 

 

گردآوری : بخش زناشویی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------