به مشاور ازدواج چه بگویید؟



مشاور ازدواج ,نامزدی,شکست های همسر

اگر شما از آن دسته آدم هایی هستید که متوجه شده اید اشکالی در نامزدی یا ازدواج تان هست، خواندن این مطلب به کارتان می آید. واقعاً چه چیزهایی را باید به مشاور گفت و چه چیزهایی را باید محرمانه نگه داشت؟

اگر به مشکلی با نامزدتان برخورده اید، پیشنهاد می‌کنیم با هم به دیدار مشاور بروید. اگر یکی از دو طرف موافقت نکند که با هم پیش مشاور بروند، باز هم تنها رفتن یک طرف مفید است.

در هر دو حالت باید فکر ‌کنید چه چیزهایی را می‌توانید و باید با مشاور درمیان بگذارید؟ آیا باید تمام جزئیات مسائل خانوادگی‌تان را به مشاور بگویید یا فقط باید مسائلی را مطرح کنید که باید روی آن‌ها کار بشود؟ اگر مسئله خیلی حساس است، آیا باید تمام آن را تعریف کنید یا باید شمایی کلی از مسئله را مطرح کنید؟ در اینجا نکات کلی را به شما می گوییم.

 اگر همسرتان حضور ندارد، به یاد داشته باشید که هرچیزی که به مشاور می گویید ممکن است ضبط شود یا به نحوی در پرونده تان ثبت شود. ممکن است مشاور بخواهد نکاتی را که ثبت کرده در اختیار پژوهشگری قرار بدهد یا به هر ترتیبی این اطلاعات در اختیار دیگران قرار بگیرد. به هرحال از مشاورتان درباره رازداری اش سۆال کنید.

 اگر همسرتان در جلسه حاضر است و تعریف کردن موضوع خاصی باعث شرمندگی او می شود، او را دچار خشم می کند یا در او احساس گناه را بیدار می کند، بهتر است بعضی چیزها مخفی بماند، مگر اینکه موضوع اصلی مراجعه شما به مشاور باشد.

صادق باشید. هنگامی که شکست های همسرتان را ارزیابی می کنید اغراق نکنید.

مشتاق باشید کارهایی که برای حفظ و بهبود رابطه تان لازم است را انجام بدهید. حتی اگر قرار باشد، معذرت خواهی کنید یا قیافه مهربانانه به خود بگیرید.

نظرات منصفانه ای درباره نقاط قوت و ضعف همسرتان و همچنین درباره خودتان ارائه بدهید. آماده باشید به جای اینکه تمام مدت از همسرتان ایراد بگیرید و از او انتقاد کنید، درباره خودتان صحبت کنید. بگویید: «احساس خشم کردم وقتی که...» یا «احساس غم کردم وقتی که...»

پذیرای بازخورد و پیشنهاد باشید. بسیاری از مشاوران خانواده گزارش می کنند که درصد بالایی از مراجعان شان، شاید 80 درصدشان، فقط برای این می آیند که احساسات منفی خودشان را خالی کنند. سپس دفتر مشاور را ترک می کنند و هیچ توجهی هم به توصیه های او نمی کنند و نمی خواهند گام های فعالانه ای بردارند تا وضعیت ازدواج شان را بهبود ببخشند. مشتاق باشید کارهایی که برای حفظ و بهبود رابطه تان لازم است را انجام بدهید. حتی اگر قرار باشد، معذرت خواهی کنید یا قیافه مهربانانه به خود بگیرید.

روی مشکلات اصلی متمرکز شوید. ممکن است در زندگی زناشویی تان با چند مسئله دست وپنجه نرم کنید، بدترین و بزرگترین مشکل را درنظر بگیرید و به کمک مشاور، نخستین مرحله را برای آن طراحی کنید. جزئیات را مستند کنید؛ تاریخ ها، ساعت ها و محل هایی را به یاد داشته باشید که وقایع مهم رخ داده اند و به این ترتیب، چشم انداز دقیقی از موقعیت موجود در اختیار مشاورتان قرار دهید.
منبع: سیب سبز

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------