بدون گذشته با همسر آینده!
- مجموعه: نامزدی، عقد و بعد از ازدواج
لازمه ازدواج خوب ، صداقت است
گاهی در مرحله آشنایی، دختر یا پسر ویا هردو بنا به دلایلی شک و تردید دارند، بعضی از مسائل در مورد گذشته خویش را به طرف مقابل بگویند یا نه؟؟!
مسئله ی مهم این است که دررابطه ی فعلی چه چیزهایی را باید و چه چیزهایی را نباید منعکس کرد؟ به خصوص برای خانم ها این سوال پیش می آید که آیا باید روابط قبلی خود را به طرف مقابل بگویند یا نه؟
در مقوله ازدواج آنچه که برای خانمها آزاردهنده به نظر می رسد، با آنچه برای آقایان ناراحت کننده است کمی متفاوت است. چیزی که اغلب برای خانم ها اهمیت بسیار دارد این است که آقا در رابطه ی قبلی طرد نشده باشد. مثلا از خانمی خواستگاری کرده و جواب منفی شنیده باشد. یا اگر نامزدی داشته، طرف مقابل رابطه را پایان داده باشد. در حقیقت خانم نگران وجود عشقی است که در دل مرد باقی مانده است. این مسئله حتی ممکن است بیشتر از رابطه ی جنسی معمول برای یک خانم اهمیت داشته باشد.
در مقابل برای اغلب آقایان موضوع متفاوت است و آن چه برایشان در مورد رابطه ی قبلی خانم مهم تر است، مسئله ی رابطه ی جنسی است. جالب این است که در همه جای دنیا مسئله به همین شکل است. هرچند که راستگویی در برخی مواقع به ضرر افراد تمام می شود، اما جزو الزامات ازدواج است و در درازمدت باعث تضمین سلامتی رابطه می شود.
لازمه ی ازدواج، صداقت
لازمه ازدواج خوب صداقت است. تا صداقت نباشد اعتمادی نیز وجود نخواهد داشت و برای اعتماد سازی لازم است افراد جرات حرف زدن با یکدیگر داشته باشند. بهتر است کسی برای ازدواج انتخاب شود که بتوان با او راحت درباره ی خود صحبت کرد. قاعدتا صحبت در مورد یکسری موضوعات عواقب خاص خود را دارد و ممکن است باعث شود رابطه خاتمه پیدا کند. اما اگر دختر و یا پسر میداند، موضوع فوق، برای طرف مقابل بسیار مهم است تا آنجا که اگر بگوید ممکن است منتج به پایان رابطه شود و آنرا بیان نکند، در حقیقت در چنین شرایطی با یک عمر احساس عذاب وجدان زندگی مشترک را شروع می کند و ادامه می دهد.
پنهان کاری واحساس گناه
در هرصورت، پنهان کاری به شدت احساس گناه ایجاد خواهد کرد و شاید همین احساس گناه مقدمه ای برای چشم پوشی وکوتاه آمدنهای نابجا باشد. که خود این مهم موضوعی است که می تواند، مقدمه مسائل و مشکلات بسیار زیاد و بزرگتری شود.
همین کوتاه آمدنها به مرور باعث می شود، احساس عصبانیت و خشم در طرف ایجاد شود. تدوام این خشمها خود باعث عصیان و گاهی افسردگی می شود.
در هر صورت به خصوص درمورد خانم ها، وقتی مسئله ای در رابطه با گذشته وجود دارد و مطرح نمی شود، آزاری چند برابر برایش به وجود می آورد. پنهان کاری تاثیر سوء خود را در رابطه خواهد گذاشت. وقتی که شخص نمی خواهد درمورد گذشته صحبت کند، چون معقتد است به کسی ارتباطی ندارد، شرایط برایش آزاردهنده خواهد بود.
فرق ازدواج با روابط دیگر
ازدواج دارای خصوصیاتی است که آن را از دیگر روابط متفاوت می کند. اصولا این مسئله که ما الان به هم رسیده ایم وگذشته ی ما به هم ارتباط ندارد در ازدواج صدق نمی کند. افراد در ازدواج علاوه بر آینده، نگاهی گذشته نگر هم دارند و تمایل دارند از گذشته ی طرف مقابل نیز اطلاعاتی کسب کنند. لذا در قدم اول دختر و پسر باید از اینگونه روابط حذر کنند. قاعدتا رابطه ی عاطفی شدید و رابطه جنسی، زمانی می بایست اتفاق بیفتد که یا ازدواج صورت گرفته باشد و یا به صورت یک تعهد اخلاقی درآمده باشد.
اگر هم رابطه ای شکل گرفت، باید عواقبش را در نظر بگیرند. در هر صورت اگر یکی از طرفین برایش عدم رابطه جنسی و عدم تجربه آن قبل از ازدواج مهم است. طرف مقابل یا باید رابطه را با وی خاتمه دهد و یا جرات بیان واقعیت را داشته باشد. دختر و پسری هم که صحبت صادقانه طرف مقابل را می شود، باید ارزیابی کند، این رابطه از روی بی اخلاقی و بی اعتقادی فرد بوده و ایشان شخصیت نا سالمی دارد، یا اینکه در حقیقت خطایی است که جای بررسی بیشتر دارد.
در بیشتر موارد خانم ها از ترس قطع ارتباط و علی رغم میل باطنی شان تن به رابطه ی جنسی می دهند و این کار را به اجبار و نه از روی اشتیاق، انجام می دهند. در اصل این مسئله نوعی تجاوز به عنف محسوب می شود و البته از نوع تجاوز عاطفی. اگر چه مسئولیت فرد نادیده گرفته نمی شود. اما در نهایت دو طرف بایست مجموع شرایط را بسنجند، عجولانه و احساساتی تصمیم نگیرند. اگر فرد واقعا از کار خود نادم و پشیمان است و شرایط امروزش نشان می دهد، معقول تر و محکم تر از همیشه با مسائل برخورد می کند. بهتر است فرصت بررسی و ارزیابی را دو طرف از یکدیگر نگیرند و با موضوع منطقی وسنجیده برخورد کنند.
هرچند که راستگویی در برخی مواقع به ضرر افراد تمام می شود، اما جزو الزامات ازدواج است و در دراز مدت باعث تضمین سلامتی رابطه می شود. البته لازم به ذکر است که صداقت با ساده لوحی فرق دارد. در ضمن کسی که دروغ می گوید، نمی تواند به سادگی به دیگران اعتماد کند، چون بر این گمان است که دیگران هم مانند او دروغ می گویند.
منبع:تبیان