کمک مالی شوهر به خانواده اش
- مجموعه: کوچه پس کوچه های تفاهم
کمک مالی همسر به خانواده
آیا کمک مالی همسر به خانواده اش سبب پیدایش مشکل می شود؟
زمانی که این مسأله بین زوج حل و توافق نشده باشد، یا کمبودهای مالی زيادي در زندگی زوج وجود داشته باشد، این کار میتواند آتش اختلافات را بیشتر کند.
زوج رفتار دیگری را به شکل منفی تعبیر می کند و یکی به ولخرجی و بی توجهی به زندگی مشترک و دیگری به حسادت و بخل متهم می شود.
این بدرفتارهای و برچسب ها برای زندگی مشترک مثل سم عمل می کنند.
نکته هایی درباره کمک به خانواده برای مردان
نکته اصلی برای آنکه کمک مالی به خانواده تان منجر به بروز مشکلاتی در زندگی زناشویی شما نشود، این است که بتوانید درست اولویت بندی کنید تا مدیریت اوضاع از دست شما خارج نشود. بسياري از حساسیت ها و مشکلاتی که بین شما و همسرتان به وجود می آید میتواند ناخواسته ناشی از رفتارهای اشتباه شما باشد. توجه به نکات زیر میتواند در این زمینه به شما کمک کند.
بین خانواده خود و همسرتان جبهه بندی نکنید.
زمانی که همسرتان نسبت به کمک های مالی شما حساس می شود به جای سخنان جانبدارانه گفتگو را به هنگامی که هردوی شما در ارامش هستید، موکول کنید.
موقع گفتگو بگذارید همسرتان نیازهای خود را ازادانه با شما در بین بگذارید.
در مورد کمک های مالی به خانواده همسرتان بطور شفاف با همسر خود صحبت کنید. مخفی سازی میتواند منجر به افزایش حساسیت ها و بالا گرفتن هرچه بیشتر مشکلات بین شما و خانواده تان شود.
چند نکته درباره کمک مالی به خانواده:
۱. رابطه بین فردی مؤثر با همسر زمانی برقرار می شود که از مثبت گرایی نسبی برخوردار باشید. حقیقت این است که هر اندیشه مثبت یا منفی که در ذهن انسان جاری می شود، بر سرنوشت وی اثر می گذارد؛ لذا توصیه ما این است که علاوه بر این که روی نکات مثبت همسر خویش تکیه داشته و با برجسته سازی این نکات، به نوعی سبب ترغیب او برای تداوم و تعمیق رفتارها و باورهای مثبت او در محیط خانواده میگردید ، از این زاویه هم به خصوصیت همسرتان بنگرید که روحیه ای که همسرتان دارد و برای اطلاعات مربوط به محیط های خانواده مستقل خود، خانواده پدری و فامیلش مرزی را معلوم نموده، در خيلي از موارد زیربنای خوبی است برای تحکیم پایه های زندگی مشترکتان.
۲. هیچ کس دقیقاً همان چیزی نیست که خواهان آن هستید. یک رابطه سالم به این معناست که دیگران را به همان صورتی که هستند بپذیرید و تصمیم تغيير آن ها را نداشته باشید. بسياري از ما تلاش می کنیم اشخاص و موقعیتها را تابع خواسته های خویش سازیم و طبیعی است هنگامی که آن ها به روش خود عمل می کنند ما امادگی آنرا نداشته و حس نگرانی، غم و حتی خشم می کنیم.
۳. تفاوت نظر با همسر در چنین مواردی که بدان اشاره نمودید، طبیعی است. تلاش نمایید با مدیریت درست چنين مسائلی، به سازگاری مطلوبی با همسرتان دست یابید. مطمئن باشید که گرچه انسان نمى تواند تمام شرائط و امکانات را بر وفق مراد خویش آماده نماید ولى مى تواند خویش را با شرائط موجود بگونه ای فعال وفق داده و هماهنگ سازد. تنها کاری که باید بکنید این است که تفاوت داشتن سلیقه شوهرتان را در چنين مسائلی با سلیقه خویش بپذیرید و به رسمیت بشناسید.
۴. تلاش کنید تا جایی که میتوانید با همسرتان مدارا نمایید. مدارا با یکدیگر از لوازم زندگی است و بدون آن ارتباطات انسان ها سست می شود و لذّت و ارامش به میزان زيادي کاهش می یابد.
۵. حریم خصوصی شوهر و خانواده اش را حفظ نموده و با او خوشرفتار باشید تا به حسن نیّت شما در بیان نظراتتان پی ببرد و جستجوها و کنکاش های شما را در مورد مسائلی که بدان اشاره نمودید، به حساب کنجکاوی های معمولی که در اغلب زنان وجود دارد ، نگذارد.
۶. به یاد داشته باشید در تعالیم دینی ما به مخفی نگه داشتن کار خیر تاکید شده است؛ بنابراین رفتار شوهر شما از این جهت هم قابل توجیه است.
۷. به خاطر داشته باشید مردان موجوداتی اقتدار طلب هستند و از این رو نسبت به مسائلی که باعث زیر سؤال رفتن اقتدار آنان شود حساس هستند؛ شاید همسرتان با اینگونه سوالات شما حس می کند که به نوعی اقتدار وی زیر سؤال رفته است و لذا دربرابر در خواست شما ایستادگی می کند؛ برای این که زندگی خوبی را در کنار همسرتان تجربه کنید بهتر است به اقتدار مردانه وی احترام بگذارید.
گردآوری: بخش زناشویی بیتوته