نکاتی که باید درباره "اکستنشن مو" بدانید
- مجموعه: آرایش موها
انواع اکستنشن
روشهای زیادی برای اضافه کردن حجم و ارتفاع موها وجود دارد که رایجترین آنها در سه دسته اصلی قرار میگیرند. این سه دستهبندی اصلی عبارتاند از:
۱. اکستنشن موقت
این نوع از اکستنشن را هر روز یا هر هفته میتوانید جدا و دوباره متصل کنید. روشهای نصب اکستنشن های موقتی ممکن است با کلیپسهای مخصوص، بافت و حتی چسب باشد.
۲. اکستنشن نیمه دائمی
اکستنشنهای نیمه دائمی حدود ۶ تا ۸ هفته باقی میمانند. نوعی اکستنشنهای نواری هستند که با چسبهای نامرئی متصل میشوند و در دستههای کوچکتری نسبت به اکستنشنهای کلیپسی عرضه میشوند. وقتی موها در حالت افتاده باشند، تقریبا تشخیص این اکستنشنها غیر ممکن است.
۳. اکستنشنهای دائمی
این اکستنشنها چندین ماه دوام میآورند. در این روش، دستههای باریک مو به تعداد زیاد زیاد به دستههای موهای طبیعی فرد اضافه میشود.
انواع روشهای نصب اکستنشن مو چیست ؟
روشهای زیادی برای انجام اکستنشن مو وجود دارد که شامل موارد زیر هستند:
نصب کردن موی مصنوعی با استفاده از رینگ که یکی از قدیمیترین شیوههای نصب مو محسوب میشود.
روش دوخت مو که در آن با کمک نخ و سوزن مو به سر وصل می شود
انجام اکستنشن موها با استفاده از چسب کراتین
نصب مو غیر طبیعی با کمک دستگاه لیزر
اکستنشن مو با به کار گرفتن بافتهای ریزی که لا به لای موها انجام میگیرد
قبل از اکستنشن
قبل از انجام اکستنشن حتما موهای خود را با یک شامپوی مناسب شست وشو دهید تا هر گونه چربی و محصولات آرایشی از روی آن پاک شود. برای نصب اکستنشن، مو باید حداقل ۷ تا ۱۰ سانتی متر بلندی داشته باشد. هر قدر مو بلند تر باشد اکستنشن راحت تر نصب می شود. با این حال موهای خیلی کوتاه را نیز می توان اکستنشن کرد. بهتر است قبل از اکستنشن یک تکه کوچک از موی خود را در اختیار آرایشگرتان قرار دهید تا بتواند موهای همرنگ خودتان را تهیه کند.
اگر موهایتان خیلی کوتاه است توصیه می شود بیشتر از ۴۰ سانت مو به آن اضافه نکنید. اگر مقدار زیادی مو با طول بلند به لابه لای موهایتان اضافه کنید فشار زیاد ناشی از وزن آن موجب ریزش موهای طبیعی تان خواهد شد. بعضی افراد نیز به دلیل کشش زیاد مو دچار سردرد می شوند. اینکه پس از چه مدت این موها از کف سر فاصله می گیرند، بستگی به رشد موهای شما دارد. به طور معمول موها در ماه ۱.۵ سانتی متر و در سال حدود ۱۵ سانتی متر بلندتر می شوند؛ همچنین با افزایش سن سرعت رشد موها کاهش می یابد.
پس از اکستنشن مو یادتان باشد که:
– موها را با کمک یک برس خیلی نرم و مرحله به مرحله از پایین به بالا شانه بزنید.
– زمان خوابیدن میبایست موهای خود را در بالای سرتان جمع کنید.
چرا که قرار دادن این موها در زیر سر باعث نامرتب شدن و در نتیجه گره خوردن موها به همدیگر خواهد شد که باعث نازیبایی موها میشود.
– اگر دوست داشتید که رنگ مو های خود را تغییر دهید. پس از انجام اکستنشن موها، موهای اضافه را نباید خودتان در خانه رنگ کنید و به متخصص مراجعه کنید.
– برای اینکه موها در هم نپیچند، همیشه دست تان را به داخل حاشیه موهای اضافه شده ببرید و به سمت پایین بکشید تا گرههای احتمالی از هم باز شوند.
– اگر برای جشن و میهمانی میخواهید موهای تان حالت داشته باشند.
هرگز از تافت و سایر حالتدهندههای حاوی سیلیکون برای موهای اضافه شده استفاده نکنید. چرا که این کار باعث میشود که موها از محل اتصال خود جدا شوند.
مضرات اکستنشن
اگرچه اکستنشن مو وسوسه انگیز به نظر میرسد، اما توجه به این نکته ضروری است که در دو روش اول (کلیپس و چسب) احتمال افزایش ریزش موی سر بسیار زیاد است. فشاری که چسب و کلیپس به مو وارد میکنند در کنار وزن موهای اضافه شده، میتواند باعث آسیب به فولیکول مو شود. همچنین ممکن است مو از ناحیه اتصال شکسته و خورد شود. لازم است مدت زمان قرارگیری اکستنش بر روی سر کوتاه باشد و در آن بازه حتما از روشهای تقویت مو استفاده شود.
اکستنشن مو چقدر دوام دارد؟
اکستنشن مو به روش میکرو رینگ یا میکرو باندینگ، حدود ۳ تا ۴ ماه باقی میمانند. این نوع از اکستنشن بعد از این مدت، یعنی زمانی که حدود یک و نیم اینچ از پوست سر فاصله گرفت باید دوباره در جای خود تنظیم شود.
اکستنشنهای کلیپسی را میتوانید به راحتی و روزانه، جدا و دوباره نصب کنید.
سایر روشها مثل اکستنشنهای چسبی یا بافت، حدود ۶ تا ۸ هفته دوام میآورند.
گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته